Мистериозни каки въртят милионите на Слави

5451
01 Април 2021, 14:20


Кралят на ТВ чалгата и пишман политик Слави Трифонов е създал империя от фирми за милиони, а две жени дирижират бизнеса му, пише „Ретро“.

Според справка в Търговския регистър той има участие в цели 11 дружества, като едно от тях скоро е било заличено. Става дума за фирмата за недвижими имоти „Ермитаж Есте“,  чийто капитал е в размер на внушителните 3 519 081 лв., а на името на фирмата се води и палатът на Дългия в Бояна, оценена 1 милион 623 хиляди лв. В останалите бизнеси на Дългия също са инвестирани милиони.

Основната му компания „Седем-осми“ също е със  значителен капитал от 9  047 000 лв. Именно нея той е поверил на Евгени Димитров Маестрото и мистериозната дама Ася Тодорова, които са в борда на директорите. Въпросната Ася е и част от Съвета на шефовете в друга фирма на Трифонов „Алт Плеър“, която се занимава с продуцентска дейност и държи правата на всички чалга песни на Слави и бенда му. Капиталът отново е колосален - 2 620 030  лева.  Тодорова е участвала и в друг бизнес на Дългия - предприемаческата фирма „Килт“, чийто капитал е  43 600 000 лв. Отделно от това брюнетката е съдружник в още две фирми и управител в още една.

Другата дама получила достъп до милионите на чалгария е Диана Младенова. Тя е директорка във фирмата му „Призма Интерактив“, която се занимава с изграждане и поддържане на комуникационни системи у нас и в чужбина, а в нея са инвестирани 2 635 000 лева.  И Ася и Диана са строго пазени от Трифонов, който от години ги държи в сянка. Двете жени гонещи 50-те участваха в сделката за покупката на ниско рейтинговата му кабеларка в края на 2019 година.  Докато все още водеше шоуто си в bTV Ася и Диана бяха изпълнителни продуценти на продукцията.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Me
преди 2 месеца
-3
Абе Фигаро, умнико, какво гледаш един ЧАСТНИК, а не гледаш какво се случва с НАШИТЕ пари! Ти си един дришльо дървен философ - следващия път не реви, когато не ти стигат паричките, а реви, защото Слави имаш фирми... Елементарно чехълче такова...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 месеца
-3
Частник е Слави докато си върти игрите с неговите фирмички и не се занимава с политика. В момента, когато той иска да влезе в политиката и да управлява държавата и нашите пари и иска да ни спаси от Боко Кюрбиса, с който преди няколко години бяха първи дружки, финансовото състояние на Слави има голямо значение.Защото Слави е свикнал на лукс, който заради огромните загуби покрай телевизията му бяга и той ще даде мило и драго, за да го задържи. За Бат Боко Кюрбиса знаем, че тъй като не може да събере мнозинсто, създава сателитни партийки, които уж са срещу него, а после му помагат да остане на власт. Парите, които ти дават, те задължаваш да лижеш дупета. Слави каза, че от партийната субсидия ще вземе само един лев вместо законните 8. Много странно! А обидите ти по мой адрес говорят много повече за теб отколкото за мен. Пожелавам ти да си здрав.
Фигаро
преди 2 месеца
-5
Колкото и дружества да имаш и колкото и пари Слави да е спечелил пак не са достатъчни за да издържаш една дефицитна телевизия. Сега извенъж Славчо нае Арена Армеец, за да прави изненадващ концерт, което също не струва жълти стотинки. И се пита в задачата от къде идват тези пари? Или по точно, кой или кои стоят зад Слави?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 2 месеца
-4
Не симпатизирам на Слави.но мнението ми за дадената тема е принципно за много хора с някакъв бизнес. Ако не си бил кредитен милионер от фалирала банка,ако не укриваш ДДС,ако не "изпираш "нечий пари от проституция,хазарт и дрога ,ставаш милионер за уважение. Слави е започнал от продажба на мартенички. Има нюх на куче за да намери хората,които са му подпряли гърба. Гъвкав е като невестулка за да е в медийното пространство деситилетия. Кои са мистериозните дами ,работещи за него не е интересно. Колко от нашите бизнесмени избягаха,арестуваха ги ,платиха с живота си,фалираха ??? Трябва да призная,че Слави оцелява като хамелеон. Не му симпатизирам,но е успешен....факт !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени