Мрежата прегря: Честитят сватбата на Рачков и Анита

https://hotarena.net/laifstail/mrejata-pregria-chestitiat-svatbata-na-rachkov-i-anita HotArena.net
Мрежата прегря: Честитят сватбата на Рачков и Анита

А ктьорът Димитър Рачков и половинката му плеймейтката Анита Димитрова бяха затрупани от стотици честитки за сватба в социалните мрежи.

Повод за това стана тяхната най-нова обща снимка, която бе качена едновременно в профилите и на двамата. На фотото комикът има сватбено цвете в джоба на сакото, което разбуни духовете, писа Телеграф.

„Оженихте ли се, бре? Браво! Поздравления! Прекрасни сте! Да сте живи и здрави и много щастливи!“, „Честито, бъдете здрави и щастливи заедно! Мите, Марчето пасти да яде!“, „Здраве, щастие и късмет, от Баба“ - започнаха първите коментари.

3 Коментара

h

преди 2 години

Митее, Митее!

Коментирай

малее..

преди 2 години

изгорех......

Коментирай

Ако е вярно....

преди 2 години

Рачков обича да се самоиронизира, така че майтапа е на негов гръб! Току виж изкарали до тенекиена годишнина...после само с ботокс и некои други корекции по младоженяка може да изкарат и малко повече...а за булката , корекциите само до сега са почти сменили пола и....па кво следва ....Иначе, живи и здрави !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.