На 50 като на 35: Доктор Енчев 3 пъти лягал под ножа, вталил се с липосукция, рязал си и носа

2077
18 Септември 2020, 14:05


На 50-годишна възраст доктор Ангел Енчев изглежда като на 35, но това не се дължи на природни дадености, нито на здравословен начин на живот или добри гени. Причината е в пластичните операции и корекциите, които си е правил. Преди дни той призна в национален ефир, че три пъти е лягал под ножа.

П
ластичният хирург на звездите май ще се окаже не по-малко суетен от своите клиенти. Доктор Енчев дори може да служи като реклама на своя занаят, защото не се притеснява да се възползва от възможностите за разкрасяване, които той предлага. Според гуруто на симетрията е съвсем нормално мъжете да се разкрасяват с помощна на скалпел и инжекции със същата интензивност, с която го правят и представителките на по-нежната половина от човечеството. Самият той не веднъж е инжектирал в лицето си ботокс и хиалурон. Именно затова на 50 години кожата му изглежда гладка и опъната като на барабан.

В същото време се е вталявал в помощна на липосукция. В интервю пред Николаос Цитиридис бившият мъж на Теди Велинова без притеснения съобщи, че е изсмукал мазнините на корема си, както и двойната си брадичка. Освен това бил лягал под ножа, за да коригира и носа си. Дали това са единствените пластични операции, които си е правил? Поне засега той не съобщава за други, но когато човек се вгледа, може лесно да забележи, че е оправял и зъбите си.  

Известно е, че доктор Енчев има проблеми с поддържането на своята фигура. Той има естествена склонност към напълняване, която личи при сравнение с неговия брат близнак – Невен Енчев. Последният е доста пухкав, но явно не се тревожи от своите килограми и с гордост ги разхожда навсякъде. За разлика от него Ангел очевидно иска да изглежда като манекен. Вероятно пръст в тази негова суета има и бившата му половинка Теди Велинова, която бе превърнала личен стилист на хирурга по време на връзката им и му избираше възможно най-ексцентричните тоалети, стоящи добре единствено на идеални фигури.

Според слуховете, бившата манекенка често се подигравала на мъжа си за наднорменото тегло. Той се подлагал на много диети, но отслабвал за малко, а след това се връщал на старите си килограми, добавяйки още няколко отгоре. Енчев работел твърде много и храната била една от малкото му начини да разпусне между операциите, които по цял ден прави. Затова проблемът с килограмите при него е изключително труден за разрешаване без помощна на пластичната хирургия. Дори се говори, че едва ли си е правил само две липосукции. Нищо чудно да са били и повече, писа Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
БЕЗПЛАТНИ Е-КНИГИ
преди месец
0
bg-biblioteka.blogspot.com
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До бляк
преди месец
0
Фигаро често дразни , но ти си отвратително човече! Правописа ще проверява! Смешка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди месец
0
Докога ще ни занимавате с Кифльок Енчев?Смешен е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Трансплантация на мозък му трЕбва.....
преди месец
0
И може би всичко ще си дойде на мястото.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди месец
0
Този доктор си прави автореклама. Толкова ли е закъсал за пациенте?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди месец
0
Тези палячовци не разбират ли, че истинската красота идва от вътре и в директния и в премосния смисъл. Тя се състои от чиста душа, поситивни мисли и здравословна храна. Ако следваш този принцип нито липосукции нито силикони нито скалпели ти трябват. Резачят на телеса профитира от простотията на себеподоните.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бляк
преди месец
-5
Научи се да пишеш правилно!
Фигаро
преди месец
0
Ще се уча на каквото си искам! А Вие като можете да кажете нещо по темата просто си замълчете.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени