На 59 години: Дарина Павлова става баба

15 Август 2022, 15:00


Котка и куче се грижат за бременната Паола

 

Дарина Павлова ще става баба и това се видя ясно, след като дъщеря й Паола обяви своята бременност, пише Телеграф. Паола Павлова пусна в Инстаграм няколко симпатични снимки, както сама ги нарече, от които се вижда, че е в напреднала бременност. Тя обяви, че за нея се грижи таткото, както и двамата й домашни любимци – котка и куче. С тях тя по-лесно преминава през всичките перипетии на бременността си.

Паола определено проявява кураж, като споделя проблемите на своята бременност. Дъщерята на Илия Павлов и Дарина признава, че страда от ендометриоза, аденомиоза и тежка форма на алергия. Пише, че четири месеца и половина няма възпаление и как за пръв път от 17 години живее почти без болка.

Паола се занимава активно с йога. Има сайт за пропагандиране на здравословен живот и връзка с природата. Не издава подробности, но става ясно, че доктори са били скептици дали някога ще забременее.

 

Паола е най-голямото дете на Илия и Дарина Павлови, следва брат й Илия Калоян. Илия Павлов има от предишна връзка с Антоанета Чилингирова по-голяма дъщеря Венцислава. Тя е изключително близка с Дарина и двете, макар и да нямат биологична връзка, се смятат за майка и дъщеря.

Венцислава пристана на мъж от една от влиятелните фамилии в Дубай и живее там. Двамата имат дъщеря Алба. Паола пък  е годеница с ученическата си любов Дан.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени