Нагласена победа? Живка от „Фермата“ взе 100 бона и се изпокара с всички

09 Януари 2022, 17:00


Живка Ролева, която спечели седмия сезон на „Фермата”, взе голямата награда от 100 000 лева и се изпокара с всичките си бивши съквартиранти. Шофьорката на камион в Австрия не общува с никой от риалити шоуто, дори и с хората, с които бе от един лагер. Нейната бивша приятелка Ваня призна, че Живка вече се прави, че не я познава.

„Бяхме се събрали след финала в едно заведение в София. Бяхме с Жоро, с Ралица, Стефан, имаше много хора от продукцията, от предишните сезони, забавлявахме се – танци, усмивки. Живка дойде на нашата маса за малко, но предпочете да не говори с мен. Дори на самия финал се опитах да ѝ кажа „Честита победа”, но тя наистина се прави, че не ме вижда и не ме познава. Това е неин избор, не знам защо се е засегнала, но в крайна сметка не е лошо човек да поглежда и навътре в себе си. Живка се правеше, че сме ѝ приятели и да - аз се чувствах използвана. Определено използваше много и различни начини, за да постига целите си. Не й прави чест такова поведение“ – призна блондинката, която работи като трансформационен лидер.

Още след финала на „Фермата“ си пролича, че почти никой не одобрява победата на Ролева, а Кирил и Мартина не скриха огорчението си, като дори намекнаха, че победата на Живка е нагласена. Днес тираджийката е щастлива със захранената си банкова сметка и е готова да се върне отново в Австрия, защото ненавижда България и не би останала тук, но пък няма против да участва в наше риалити и да прибере парите от спечеленото шоу.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
Преди 1 година
0
Сезонът свърши но някои участници си въобразяват,че вечно ще са ''актуални''. Заблуждават се.Те са еднодневки, и колкото по-бързо осъзнаят това толкова по-добре за самите тях.Защото иначе стават досадни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
Преди 1 година
0
За пъреи път нямах фаворит в този сезон но Живка си каза още в началото,че влиза да играе ИГРАТА а не да създава приятелства.И я изигра по правилата. 99% от този сезон се видя,че влизат да покажат "себе си'' т.е да се излагат.Ваня да се сърди на себе си,че не извика Живка за последния си дуел,вместо .Имаше шанс да я победи и да бъде на финал с тримата недостойни Пламен,Мартина и Киро.Но човек сам каквото си направи ,друг не може да му го направи.Та и Ваня така.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иван
Преди 1 година
0
Добър ден, како Сийке! Сега ли едва разбрахте, че победата на живка е нагласена? То беше очебийно, особено при гласуването на старите участници. Другия сезон се ориентирам към "Игри на волята". Жалко за каузата - беше страхотна!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1234
Преди 1 година
0
Абсолютно подкрепям написаното от "123"
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Зрител
Преди 1 година
0
Не се вижда кой е автора, но се вижда, че написаното е тенденциозно и крайно обидно. Живка може би не беше идеалния образ, но беше най-компромисния вариант. На фона обаче на персони, като Киро и Мартина, Живка беше положителен герой. Ваня да не се прави на ощипани, защото някои коментари по адрес на Живка никак не бяха приятелски, а Живка вече ги е видяла и си е дала сметка колко фалш има в хората. Тя се опитваше да играе по-открито, но тоеа, че обясняваше поведението си с игра, а не като истински реален герой, не беше в нейна полза. Зрителя иска да види и оцени действителни качества, а не театър. Авторът на статията твърди, че Живка ненавижда България. Много грубо обвинение и вероятно затова не е оставил името си. Колкото до формата много е добър и ефектен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
а защо
Преди 1 година
0
а защо българите които работят в чужбина и дори са си купили имоти там-ПОЛУЧАВАТ ТЕЛК ОТ БЪЛГАРИЯ....ами да получават там-нали са много болни-дойдат си лятото...ЖИВУРКАТ СЪС СЪБРАНИТЕ ПАРИ..малко пари на този онзи-оправят телка отново и ..беж.....като живеят там и се лекуват там да се оправят пак там...те идват тук за ИЗБОРИ И ТЕЛК....ако не съм прав ме поправете...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
Преди 1 година
0
В този пошъл сезон никой не заслужаваше наградата.Иван и Андрей трябваше да я дарят за реставрация на манастира.Като даваха хленчещата и кълчотещата се ''фея''от Чикаго превключвах на друг канал.Спрях да гледам заради плювалика Ивайло и Киро. Вербално агресивни типажи не понасям. Всички от кликата на Мартина бяха с отвратително поведение. Колкото по-скоро забравим този сезон толкова по-добре.Жалко за мотото"Пробуждане'' ....но на злото у човека.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
Преди 1 година
0
Живка говореше и превеше неща, които българите искаха да чуят и видят- подобно на нашите политици. От началото до края беше ясно че е душевно нечистоплътен човек, който дори и да вземе наградата няма да се върне в Бг. Трябва да има регламент за участие в такива реалити състезания, който не живее в България да няма право на участие. Същото правило трябва да важи и за гласуване при избори.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени