Насред коронакризата: Жената на Годжи отваря втори магазин във Враца

16 Декември 2020, 15:00


В пика на коронакризата, когато много хора закъсват с бизнеса или губят работата си, жената на Годжи - Надежда Дончева, разраства своята търговия, узна HotArena.


Тя отвори втори семеен магазин - антиквариат в родния си град Враца в началото на декември. И то само 6 месеца след първия. Той явно се радва на продажби и верни клиенти въпреки високите цени на артикулите. В него се предлагат антикварни предмети, картини, ръчно рисувани картички, здравословни храни, скъпо вино и бутиков алкохол, като цената на бутилка уиски върви средно по 100 лева. Бутикът изкушава и с домашен шоколад, както и пречистено масло, което Надежда продава отдавна. Клиентите изкупуват като топъл хляб украсени арт елхи, изработени от сдърво. 


Младата половинка на музиканта се е заела изцяло да управлява и втория му магазин. До неотдавна тя изобщо не беше активна в социалните мрежи, но сега използва възможността да рекламира семейния магазин, в който всеки може да открие подходящ подарък за своите близки. Заради бизнеса двамата с Годжи живеят разделени и той пътува, когато може, след ангажиментите си в телевизията на Слави 7/8. 


След тежък развод и куп перипетии в любовта, в Надежда басистът най-накрая е намери точната жена за него. Двамата се запознават на кулинарен фестивал покрай нейния бизнес с пречистено краве масло. Впечатлен от продуктите й, Годжи я заговаря и после всичко е като на кино - бурна любов, дете. От първата си съпруга той има двама синове, които са тръгнали по неговите стъпки, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени