Наталия Симеонова: Неразведена, си останах сама! Денис си остава сродната ми душа

07 Януари 2022, 15:00


Под палми и по къси ръкави посрещна Коледа журналистката Наталия Симеонова от романтичното предаване „Море от любов“, която още в началото на лятото отпраши при бившия си мъж Денис Ризов в най-слънчевия американски щат Флорида.

 

В дома му край морето гостуваха и щерка им Вики, както и майката на телевизионерката. Сестрата на Наталия, която от над 20 години живее в Америка, й представи двегодишния Камен. Светлана, която е уважаван преподавател, бе зарадвана с първо внуче от единствената си дъщеря Ирена, но до тази година Симеонова не бе го виждала на живо. Голямото й семейство живее между Щатите и България от десетилетия.

 

„Отивам при Денис, с когото сме разделени, но не разведени и в прекрасни приятелски отношения. Отивам за няколко месеца, междувременно Вики ще идва при нас, майка ми също, както и сестра ми и племенницата, които живеят в Щатите. Така че половината ми семейство е там, половината тук. Вики скоро обобщи, че се чувства с двата крака на двата континента – нито напълно там, нито напълно тук. Може би същото важи м за мен“, сподели Наталия, преди да отпътува през юни, но изглежда пpaви планове да празнува 52-рия си рожден ден в Америка на 10 февруари.

 

Водещата на „Море от любов“, която някога събра толкова много двойки в култовото си предаване, не може да се похвали с щастлива развръзка в личния си живот. „Сама съм, нямам мъж до себе си“, разкри в интервю блондинката, която на младини минаваше за една от най-красивите българки. За съжаление мъката й още няма лек, тъй като тя не успява да намери точния човек за себе си и до днес.

 

„Имах връзки и след Денис Ризов, не е като да не е имало човек до мен. Но не обичам да говоря за личния си живот, нито за нещата, които стават около мен“, обясни сладкодумната Наталия.

 

Една от най-обсъжданите й връзки е тази с рокаджията Станислав Сланев-Стенли. Двамата дълги години бяха смразени, но с днешна дата са затоплили отношения. Със Стенли, освен гаджета, бяха и творчески тандем в началото на 90-те. Симеонова бе автор на текстовете на всички хитове на певеца от албумите „Сълзите на скитника“ и „Пътят към храма“, но го заряза заради Денис.

 

„Гаранция в любовта няма, но тя наистина е призвана да спаси света, прави ни по-добри от самите себе си дори. На вълните на любовта човек е по-одухотворен, по-смирен, по-романтичен, по-идеалистично настроен, по-склонен да прощава, по-склонен да открива в другия само добрите му страни“, категорична е бившата фея на любовта.

 

За себе си обаче твърдо заявява, че никога не би се оженила повторно. Тя имаше дълга и сложа връзка с продуцента Денис, който седи зад предаването „Търси се“ и който от години прави бизнес с внос-износ в Америка. Двамата са на върха на славата си през 1999 г., когато вдигат приказна сватба, след като преди нея са живели седем години заедно. Същата година в Америка се появява и дъщеря им Вики. По онова време блондинката е водеща на едни от най-известните предавания.

 

Разриват идва когато той й споделя, че е влюбен в друга. a тя се затворя вкъщи и качва килограми. Така и не се развеждат, макар че Денис живее с няколко красавици на семейни начала. „Моето семейство не е традиционно“, обяснява без притеснение тя. „Приела съм духовното присъствие на Денис в целия ми живот, независимо как се развива физически връзката ни през тези повече от 20 години. Той остава ненадминат в представите ми за мой партньор, без да е идеалният мъж. Просто в него съм открила своята половинка, своята сродна душа“, признава силната връзка със съпруга си Наталия. Категорична е, че вярва в силните семейни ценности и макар те да са в криза в момента, все още са живи, пише „Минаха години“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дессо
Преди 1 година
0
Дава й пари. Издържа я, затова стои при него.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До наталка
Преди 1 година
-2
Ей кюфте по- полека ! Ко се зъбиш на човека !!!!? А лудо! А Наталия Симеонова е една огромна свиня и не е нормално да тича след тоз грозния!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
наталка
Преди 1 година
-4
А ти кой си бе? тенеке!
ами,
Преди 1 година
-1
Наталка е обсебена от Денис Ризов.Не е нормална тази работа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
наталка
Преди 1 година
-11
кой си ти да казваш дали е нормално бе?


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени