Необикновен ден за пазаруване с Frezco и шеф Виктор Ангелов

23 Ноември 2015, 19:32


Най-новите и вкусни сирене и кашкавал на българския пазар, разработени от педанта в кухнята шеф Виктор Ангелов и българския производител Frezco (Фрезко), вече са в магазините.

 

“Храня гостите в ресторанта си само с най-качествената и вкусна храна, каквато избирам и за своето семейство. Сирена и кашкавали Frezco (Фрезко) се правят само от висококачествени суровини и от професионалисти, които обичат работата си. В комбинация с безспорните си вкусови качества – за мен те са по-добри от всичко, което може да бъде открито на пазара.”, споделя шеф Виктор Ангелов.

 

Целта на Frezco (Фрезко) и на Виктор Ангелов е да допринесат все повече български семейства да имат най-доброто на трапезата си. Затова и новите продукти са с по-достъпна препоръчителна цена, а новите опаковки в оранжево улесняват потребителите да ги открият на рафта.

 

Къде и кога може да се срещнете с шеф Виктор Ангелов, за да обмените кулинарни идеи и да се уверите в неустоимия вкус на продуктите Frezco (Фрезко) може да научите на фейсбук страницата на Frezco - https://www.facebook.com/frezcodairy

 

 

 
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Джена крокодила на хоризонта
преди 6 години
-1
Прекрасен мъж..завиждам на жена му
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НиЛо
преди 6 години
-3
Невероятен мъж...какво излъчване на мъжкар има
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
в
преди 6 години
-3
Прилича на гъсок, това му е "мъжественото".
кати
преди 6 години
-1
Какво означава логото на продуктите....... Frezco (Фрезко).... Ако имат предвид ПРЯСНО,то на италиански не се пише така,и е дори смешно! FRESCO-ПРЯСНО!Ако има друго значение,което няма как да разбера,се извинявам.Дано продуктите наистина са висококачествени и .,....фрески....ахаххах!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени