Несериозна! Луиза Григорова изтървала шанс за роля в „Бързи и яростни“

25 Октомври 2021, 13:19


„Чувствала съм се жалка!” Думите са на Луиза Григорова. Популярната актрисата е звезда у нас, но винаги е мечтала да покори и големя свят. Преди години тя получава обаждане от чуждестранен агент, пише "България Днес".

 

„Този човек мм изпрати кастинг за „Бързи и яростни“ и каза, че шансовете ми са много сериозни. Направих кастинга и му го изпратих. След това го изтрих, защото не смятах, че трябва да се гледам и да пазя това, което имам, да се интересувам от себе си. Всъщност е точно онбратното – интересувала съм се от себе си.

 

Тогава той ми пипса, че линкът е изтекъл, и ме помоли да му го пратя отново, но го нямах. Написах му, че съм го изтрила. Този човек повече никога не ми се обади“, ожали се Луиза.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 11 месеца
-1
Изтървала е грънци.Толкова много артисти се явяват за една роля,че е абсурдно да изберат тази бездарница.Това,че някакъв агент и изпратил кастинг изобщо нищо не значи.Една от многото.Луиза колкото по-бързо осъзнае,че не е никаква звезда и е бездарна като акртиса толкова по-бързо ще престане да се чувства жалка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени