Ники Михайлов и Анелия в тайна връзка от 6 месеца, вратарят здраво хлътнал по звездата

https://hotarena.net/laifstail/niki-mihailov-i-aneliia-v-taina-vrazka-ot-6-meseca-vratariat-zdravo-hlatnal-po-zvezdata HotArena.net
Ники Михайлов и Анелия в тайна връзка от 6 месеца, вратарят здраво хлътнал по звездата
Вратарят на националния отбор и собственик за България на световно известния бранд DIESEL Ники Михайлов и фолкзвездата Анелия изживяват страстен любовен роман, дочу HotArena.

Звездната двойка била интимна от 5 месеца, но от суеверие не желаели никой да знае за връзката им. Двамата имат лош опит с показване на личното си щастие в медийното пространство и именно за това искат да скрият трепетите си.

Ники и Анелия са добри познайници, но до момента между тях е имало само добро приятелство. В разгара на лятото обаче усетили, че има нещо повече и се озовали в едно легло. Оттогава са неразделни, пише „Телеграф“.

Впечатление прави, че двамата напоследък не се появяват на светски партита. Наскоро дори се заговори, че Ники ще става татко. За предполагаеми майки се спрягаха непозната бизнесдама и плеймейтката Николета Лозанова, но истината се оказва друга. От своя страна Анелия винаги е мечтала за свое дете и сватба. Тя вече има една дъщеря от брака си с бизнесмена Коко Динев.

10 Коментара

Бебо

преди 7 години

Ники Михайлов може да се забавлява, но не е мазохист!

Коментирай

XAXAXAXAX

преди 7 години

MIHAYLOV S TAQ SVINQ ANELIA??ZA TOVA LI PREDI DVE SEDMICI S NIKOLETA SAMO NE SE NAEBAHA V 33 NA MASATA

Коментирай

xaxa

преди 7 години

Ники, дано не са верни слуховете за Свирколета. Сега ти е шансът да се покажеш като нещо повече от фен на чалгата и евтините жени, не си губи времето пак с Караджовския трабант, виждаш, че с времето по-читава не става, а обратното. Не давай повече поводи на хората да се гаврят с теб, виж, дори Божинката го осъзна.

Коментирай

Sonya

преди 7 години

Perukata da go e zakusal tolkova???Da opre do Anelia?

Коментирай

Вили

преди 7 години

А бе защо Неколета като за пръв път не се похвали, че ходи с някой- сега с Михайлов, а даже му преписва връзка с Анелия? В клуб 33 преди 2 седмици бяха на вип масата заедно и се целуваха и цяла вечер поздрави имаше за тях.. Срам ли я е, че от измислените и връзки с Роналдо и Григор опря пак до малката перука? Хахах Тези двамата се намериха отново, но явно ги е срам да си кажат хаха

Коментирай

Ех, този Николай бе;)

преди 7 години

А той знае ли ?Та знае ли че има нещо общо с тази или с другата Лозанова която умира да и се слага името до неговото, а той вече няколко пъти и то в ефир я направи смешна и жалка ;). Спомнете си в предаването Мармалад, Радост Драганова му беше гост хихи.

Коментирай

ии

преди 7 години

Бях УБЕДЕНА още преди да погледна към коментарите, че макар статията да е за Анелия и Михайлов, обсебените от Николета пак само за нея си дрънкат, както между впрочем под всяка статия. Не могат да спрат да мислят и говорят за нея! Ще ви излезе на челото тая Николета вече както на последователите на Христос, на които им се появяват белези от пироните, с които е бил закован на кръста. Вашето обсебване на всички вас, които все за нея говорите ПОД ВСЯКА СТАТИЯ ТУК, е вече за медикаментозно лечение, драги ми хейтъри/фенове на Николета.

Коментирай

иифш

преди 7 години

"Преписва" и "приписва" са различни неща.

Коментирай

нищо чудно

преди 7 години

тази анелия е рядко просто парче, не знам колко думи има в речника, но може да се причисли към малцинството

Коментирай

Independence

преди 7 години

Che gente...! Non so quanto tutto questo ti preoccupi, ma credo che lo stato d'animo piu' adeguato in cui porsi sia la compassione (vera e e sentita) verso una persona cosi arrabbiata e &qafq;sooferente&tuot;.Stui sereno.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.