Никол Станкулова приютява бездомно куче

984
10 Май 2020, 12:14


От няколко години Никол Станкулова се грижи за куче от породата голдън ретривър на име Берта.

Тя обожава четириногата си приятелка и рядко се разделя с нея. „Берта! Няма друг, който да ме вижда по 30 пъти на ден и все така да ми се радва възторжено, да ми носи скъсани играчки и да се гушка в мен!", споделя синоптичката, пише "Уикенд".

Освен за своя домашен любимец, красавицата полага грижи и за бездомните животни. Тя неведнъж е посещавала приюти за безпризорни кучета и даже обмисля да си вземе едно такова вкъщи. „Те са здрави, обезпаразитени и чисти. Защо да си купувам, като мога да си взема приятел, който ще ми е верен до гроб?!", коментира Станкулова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тия са вскорт на хоривудските звезди и кокаиновите носове
преди 3 месеца
0
ъ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ех, Николче...само с къдрички и чупене на стойки не става
преди 3 месеца
-1
Забавното е, че тази има големи комплекси. Ако уж, както се пъне да докаже, не беше меркантилна нямаше толкова често да снима я видеа, я снимки или да дава абсурдни интервюта да доказва обратното. Явно сама си знае, че в очите на хората са важни за нея само парите и чантичките и си мисли, че може да убеди някой в обратното. То не беше напъване, че най-важното е да сме естествени, не беше помощите за бедни, не бяха спасените от нея кучета. Тази като е такава майка Тереза да вземе да отпусне едно милионче от гаджето син на богаташ и да помогне, както трябва. Само с едно брашно, захар и малко сирене не се прави благотворителност!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
7777
преди 3 месеца
-1
И на мен са ми много смешни тия дето все преследват милионери , все ламтят за пари, пък после ох аз кучета само ме интересуват и разходки в планината примерно.Даже не е толкова дразнещо някоя да иска пари и хубав живот, а тоя маниер на преструвки, че те никога не били меркантилни, винаги по любов се хващали, хайде бе.И аз искам и всеки човек да живее добре, да ходи по почивки и да има пари.Ако някой ми каже, че му е добре да си брои стотинките няма да му повярвам.Ама такива като тая хем иска да е богата и да харчи, хем хората да я мислят за скромна, самостоятелна, дето сама се издържа и дрън дрън.Хайде без тия че е досадно вече.
Дайте и Орден
преди 3 месеца
0
И да се успокои, че е вече известна като не-меркантилна....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гошо Гошев
преди 3 месеца
-2
Няма как да се успокои щото и умря спецалния фотограв


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени