Никол Станкулова влиза в имотния бизнес с мъжа на Гери Малкоданска

13 Март 2022, 12:00


Никол Станкулова влиза в имотния бизнес. Повод за предположенията даде самата тя. Синоптичката на Нова тв загатна на 3 март, че стартира нов проект, като сподели в социалната мрежа снимки с интериорния дизайнер Алекс Ковачев – мъжът на колежката й Гери Малкоданска, която също е в отпуск по майчинство.

 

„Дом. Държа да ми носи любов. Как обаче се създава такъв? Говорим си с Алекс Ковачев”, анонсира Никол. Едва ли става дума за тв предаване, каквито амбиции Никол имаше преди време. До преди да излезе в отпуск по майчинство, тя бе и сред панелистите в предаването „На кафе”, като с другата ефектна синоптичка на Нова тв Гери Малкоданска се редуваха да са в ефир. Предвид пестеливият анонс на Никол и таговете в поста й, които засягат само луксозни имоти, по всяка вероятност става дума за подкаст или друга поредица, тясно свързана с интериорния дизайн. В първия епизод явно фокусът ще е върху дейността на Алекс Ковачев. Нищо чудно и проектът на Никол да е изцяло в сътрудничество с мъжа на Гери. Както е известно, той има фирма за интериорен дизайн, която е сред водещите в сферата. Жена му Гери Малкоданска също участва дейно, даже рекламира някои от апартаментите, обзаведени от Алекс и екипът му.

От споделените кадри, стана ясно, че в един от тях е заснет и разговора на Никол с Алекс за това как се създава дом, което едва ли е случайно. Още повече, че става дума за просторен и луксозно обзаведен пентхаус. „Скоро всичко в детайл... само за ценители”, отвърнала е Никол на Алекс, след като той изтъкна в коментар под поста й, че няма търпение да покажат приятния разговор.

Синоптичката, която роди втората си дъщеря Андреа в края на октомври, миналата година, се завърна доста бързо към работата. Едва ли е изненадала някого, защото Никол не отсъства дълго от ефира на Нова тв и след като роди голямата си дъщеря Теа. Красавицата прекъсна втория си отпуск по майчинство, като първо блесна дни преди Коледа, миналата година в репортаж за инициативата на Нова тв „Време за надежда”, чиято цел е да помогне на изоставени кучета да намерят нов дом и нови стопани. Както е известно, Никол е страстен защитник на животните, и това не е първата благотворителна акция, в която участва. Затова не е чудно, че тя не само позира, прегръщайки куче в приют наред с другите синоптици на Нова тв, и сподели пред камерите за кампанията. След като се показа с кучето Добрин в репортажа на Нова тв, Никол влезе с Мушмула в студиото на Новините на Нова тв и даже в нейно присъствие каза прогнозата за времето.

С новата си роля, свързана с интериорния дизайн, Никол Станкулова, която на 8 август ще празнува 34-тия си рожден ден, определено предизвика любопитството. Още повече, че май не става дума за предаване, за каквото се смяташе, че мечтае отдавна. Красавицата, чийто мъж е Теодор Минев – синът на банкера Цеко Минев, има нужния опит. През 2015 г. тя води рубриката „Никол и специалистите” в предаването „Събуди се”, в което разказваше за интересните професии, като прекарваше една „работна смяна” със своите герои. По-късно красавицата съвместяваше работата си като синоптик с воденето на друга рубрика, този път в сутрешното предаване на Нова тв „Здравей, България”. Никол правеше интервюта с популярни личности в рубриката „Денят на...”. Дали изцяло се е разделила с идеята да е водеща в тв ефира или проектът, който стартира, е просто допълнително предизвикателство, предстои да се разбере.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени