Никол Станкулова забременяла ин витро?

04 Юли 2021, 17:10


Детето, което Никол Станкулова очаква, май е заченато ин витро, писа и „Уикенд”. Синоптичката на Нова тв е забелязана наскоро край център за асистирана репродукция. Нищо чудно да е потърсила помощ от специалистите там, за да дари с втори наследник своята половинка – банкерския син Теодор Минев.

Хубавата водеща на прогнозата за времето на Нова тв роди първото си бебе преди три години. Дъщеричката й Теа, кръстена на баща си, проплака в общинска болница, като таткото се погрижи да плати за всички удобства, които лечебното заведение може да предложи на своите ВИП-пациентки. Сега обаче, изглежда, бъдещата родилка е избрала частна болница и то не каква да е, а една от специализираните в асистираната репродукция. В нея работят някои от най-популярните специалисти в страната ни, търсени от дамите с проблеми при забременяването и износването на своите бебета. Никол Станкулова до момента не се е оплаквала от такива проблеми, а за първото й дете се смята, че е било заченато по естествен път. Тя обаче по принцип не дава кой знае каква гласност на подробностите от своя личен живот. Така че нищо чудно да се е наложило да търси медицинска помощ за второто забременяване.

Макар да не споделя публично за очакваното бебе, Никол тези дни показа своя снимка с разголено коремче. От нея ясно се вижда, че в нея расте нов живот. Както „Уикенд” писа, ако се съди по вида на майката, бебето най-вероятно ще се роди към края на есента. Любопитно е, че дори сега, след като е на път да дари своя любим с втори наследник, той все още не се е решил да се ожени за Станкулова. Тя продължава да живее с Теодор без официален брак, което на практика лишава младата майка от почти всички привилегии, които съюзът с него може да й донесе. Тя няма право да изисква от мъжа си каквото и да е, а в случай на раздяла, ще си тръгне от дома му само с дрехите на гърба си. Клюкарите дори шушукат, че една от причините, заради които е искала да му роди второ дете, е да се обвърже с него още по-силно. Тайно се надявала и да го накара да се ожени за нея ако не сега, то след раждането на бебето.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хан Крум
Преди 1 година
-1
Голяма злоба срещу това прекрасно дете Николчето. Хубаво е момичето какво само му ядете задните части?! Гляма завист, голямо нещо. Особено онази русата пачавра от бтв много и завижда на Николчето - 2 деца , мъж милионер и оназ русата пача разказва на ляво и надясно, че на Николчето бебето било от градуса. Куха лейка да си гледа кирливия мирижлив гъз
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иван
Преди 1 година
-4
Няма значение как е заченато детето, то няма избор, повечето родители също. Колкото до брака.... не мога да изпитвам уважение към мъже които признават родените от тях деца, но не и майките които са ги родили. За мен това е без отговорност и липса на смелост!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
4
Преди 1 година
-2
Този наистина защо не и предлага брак, уж имаш деца от някой което е сериозна стъпка, а пък не можеш да поемеш отговорност за брак.Много са ми съмнителни такива мъже, парите ли си пазят какво.То ясно че и никол си изгради име на златотърсачка защото само милионери търси, но пък щом имаш деца от тоя човек значи си го опознал и искаш да си с него.Аз лично не бих родила две деца на някой дето един брак не може да предложи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Въй
Преди 1 година
-2
Един подпис няма значение, когато любовта е истинска, но тук проблема е, че и двамата харесват мъже. Явно Николчето обича парите без значение какъв е притежателят им.
Саня
Преди 1 година
-2
Абсолютно подкрепям първият коментар. Личният живот затова е личен, за да не се бъркат другите в него!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Denn
Преди 1 година
-4
Изключително сте прости. Влязох в новината специално, за да ви го напиша. Ще ми кажете ли, това какво значение им?. Ин витро ли е, ин виво ли е все едно. Важното е, че са се навили за втори
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени