Николета изненада с парти Ники М. за ЧРД, Божинката рецитира пожелания за баджанака си (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-iznenada-s-parti-niki-m-za-chrd-bojinkata-recitira-pojelaniia-za-badjanaka-si HotArena.net
Николета изненада с парти Ники М. за ЧРД, Божинката рецитира пожелания за баджанака си (СНИМКИ)

Купон далеч от Доминикана спретнали Николета Лозанова за Ники Михайлов, научи HotArena.

 Вратарят, който чукна 32 години в неделя, получи парти изненада от плеймейтката. В столичен бар НиЛо покани най-верните приятели на Ники, както и цялото му семейство. Макар последните години да отбелязват празника с пътешествие до екзотични дестинации, пандемията принуди звездите да се закотвят задълго в родината. Николета, която трудно се примирява без  екзотика в живота си, реши все пак да организира тържество в столицата.

Сред гостите на партито се открояват Емилия и половинката й Жорж Башур. Двамата танцуват по време на изпълнението на гласовитата  победителка от Х Фактор Християна Лоизу. Певицата е сред любимите на Ники М. Боби Михайлов срещу поздрави сина си и присъства на партито. Ники специално кани баща си заедно да духна свещите на тортата. Редица левскари и техните семейства също са поканени от Николета. Дъщерята на вратаря Димитър Иванков Стела се поразкърши заедно с плеймейтката.

Виртуален поздрав изпрати Валери Божинов. Бившия съпруг на настоящата жена на Ники Михайлов изрецитира пожелание към колегата си от Левски. Типично в свой стил Божинката декламира пред камерата на телефона, си пише „България Днес“.

10 Коментара

George1

преди 3 години

Тези две кифли ги гледахме преди месец и половина.

Коментирай

Антония

преди 3 години

Качеге снимки, де, да се видят роклата на Сиси Кетч и опънатата за пореден път на опашка оредяваща коса на Николета. За огромните грозни обеци само мога да замълча. И всичко в черно, разбира се, защото освен вкус и въображение нямаме.

Коментирай

Потрес

преди 3 години

Припадам от тъпота

Коментирай

баста на чалгата

преди 3 години

Парти на чалгаропитеци.

Коментирай

WTF

преди 3 години

Предполагам парцалът, наречен рокля е от циганчето Плайн, иначе стари курви на нов мегдан, ох пардон купон.

Коментирай

**

преди 3 години

В една разпадаща се държава,където цари мизерия, отчаяние и чалга култура, някакви набедени "звезди" се празнуват кичозно.Демонстрират висок стил на живот и щастие...Боже каква скука! Фалшиво, лицемерно, претенциозно самохвалство и безвкусица. И Николета в средата - един карикатурен образ - фалшив и абсурден. Фрик шоу!

Коментирай

B

преди 3 години

Taia samo chala niakoo povod da se izdokara i fotoshopira (kkto i foroshopira neinia chovek i krakata da izglejdat po-dulgi predi hahh smiah...) inache veche ne ni interesuva kkvo pravi leko skuchna e. I za televizia ne stava kazaha ivan i andrei i kakvo drugo da pravi za da ne se vodi durjanka osven da prodava grimove i tia...

Коментирай

ехааа

преди 3 години

Тази безработната с какво по точно е известна, освен с това че се води известна????? И май само тя му спретва изненади, той нещо не се напъва мног, много ;).

Коментирай

гримове?

преди 3 години

На коя компания продава гримове, и продавачка ли стана хахахахаха

Коментирай

баба гуси

преди 3 години

Лудото Емче стигна дъното, като не я канят да пее никъде опря до дружката си по тъпота Никлозета, жалко Емилия можеше да стане добра певица, но покрай старчока Бахур затъна тотално, най- добре да върви да застроява парковете в Благоевград.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.