Николета Лозанова стяга дупето на фитнес

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-lozanova-stiaga-dupeto-na-fitnes HotArena.net
Николета Лозанова стяга дупето на фитнес
Плеймейтката Николета Лозанова е решила да вае тяло във фитнеса, видя HotArena.

Силиконовата красавица три пъти седмично посещава популярна столична зала. Под зоркия поглед на професионален инструктор тя гори калории и оформя мускулите си.

Едрогърдата брюнетка твърди, че не е спортна натура, но треньорът й я мотивирал да продължава със заниманията и да бъде редовна във фитнеса. Лозанова искала да стегне задните си части, които в последните месеци се поотпуснали, пише \"Уикенд\".

8 Коментара

Ivaylo

преди 4 години

Вае ама само на снимка, щото на живо е разплескан, безформен гном, бухаха ;)

Коментирай

B

преди 4 години

Тя не беше ли тази, която се хвалеше постоянно че не ходи на фитнес а е ген?!? И де подиграваше на Алисия, че е на 30 и е дърта като и взе мъжа? Тя май става на 30 и ще й се наложи да ходи на фитнес и да свали гарда с високото си самочувствие... Да си стои с мамин Перукчо, точно за него е

Коментирай

йсккс

преди 4 години

путката да стегне че е като надуваем дюшек увиснала

Коментирай

Stela

преди 4 години

На Николинка задника и е кофти по рождение.Колкото и да и се иска да има кръгло и стегнато дупе,щом го нямаш колкото и да се пънеш,колкото и да го стягаш,няма да си смени формата.Тя си има крушовиден задник,висящ на доло.Горката от години се опитва да излъже себе си,че всичко красиво което ДНК то може да даде,тя го е взела,но......реалността е друга.Аз,примерно имам луд метаболизъм,ям всичко и съм слаба,дупето ми е като ябълка,но пък съм почти плоска.Ама си го приемам и не си тикам чорапи в пазвата.Жени,приемайте се каквито сте,харесвайте се и се обичайте.Така ще сте по-красиви.И прибягвайте до пластики само ако наистина е наложително.

Коментирай

Ема

преди 4 години

Браво, Стела! И аз съм така - висока и слаба ( не кльоща ) Щ, с такъв тип дупе и почти плоска. И си ходя така и изобщо не ме интересуват силиконовиге моди. А Николета ходи на фитнес друг път - всичко е за снимката, позата и реклама. И снимките й нямат нищо общо с реалността. В интерес на истината навремето я харесвах - имаше готин стил и модерно излъчване, но в последните години - не.

Коментирай

е

преди 4 години

No way! Няма начин да е за спорт за удоволствие и себе си. По-скоро е реклама на фитнес студио, фитнес екипче или маратонки....

Коментирай

Хохо

преди 4 години

Влязла е да направи снимката и е излязла

Коментирай

Ай

преди 4 години

Азъ?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.