Нора Недкова: Разбрахме, че можем и с по-малко. Научихме си урока!

https://hotarena.net/az-jenata/nora-nedkova-razbrahme-che-mojem-i-s-po-malko-nauchihme-si-uroka HotArena.net
Нора Недкова: Разбрахме, че можем и с по-малко. Научихме си урока!

С неочаквани размисли изпрати противоречивата 2020 г. Нора Недкова. Мис Плеймейт 2017 не пропусна да сподели своите философски разсъждения по темата за консуматорското общество, което в крайна сметка получава своето възмездие.

Ето какво написа във Фейсбук красавицата в първите часове на Новата година:

Снощи изпратихмe година, от която всеки един от нас имаше нужда... Година, в която да прогледнем смисъла на важните неща в живота, защото ние, хората, се превърнахме в едно консуматорско общество. Консумираме вещи, бързи коли, бързи храни, бърза мода, бърз интернет ,бърза любов.

Животът ни беше толкова бърз, че забравихме да бъдем щастливи и добри! Защото, ако бързо се качи снимка в социалните мрежи, бързо всеки ще види колко щастлив си. Един бърз like стана по-важен от една истинска усмивка. Изгубихме сe в този бърз консуматорски свят и намалихме звука на сърцето си... Затова получихме урок... Научихме урок! Всеки по различен начин за себе си...

Докато лaмтяхме за повече, разбрахме, че можем и с по-малко! Разбрахме, да ценим какво имаме, кого имаме. Надявам се всеки да помни този урок, когато всичко започне да се връща постарому, защото съдбата ще ни изпита отново някой ден! Честита Нова Година!

4 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Тамън устата ти ще почине малко.

Коментирай

баста

преди 3 години

Силиконово плашило.

Коментирай

на практика

преди 3 години

Защо не я канят повече по ТВ, поне прави шоу, макар всички да я плюят.

Коментирай

баста

преди 3 години

Хайде няма нужда само малоумници грозни да гледаме по тв.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.