Нова драма в живота на Дебора: Бившият ми ме заплашва с убийство!

2472
30 Януари 2021, 10:09


Заплахи за живота си е получила фолк певицата Дебора. Те са били отправени от бившия й приятел и баща на детето й.  Едновременно с това певицата, която сама отглежда детето си е завела дело срещу баща му.

"Бившият ми приятел спря да идва да вижда сина си и не полага никакви грижи за него. От миналото лято не е дала една стотинка за издръжка",  разказва пред „България Днес“ певицата.

Дебора припомня, че месец след като ражда сина си, се разделя с баща му. В началото е ентусиазиран и помага. Въпреки раздялата им бившият й помага за детето финансово, идва да го вижда всяка седмица. Ситуацията се променя през лятото.

"В края на август когато беше кръщенето на детето ми, се скарахме с бившия ми много жестоко. Не бях поканила неговата нова приятелка на празника, както и тогавашния ми приятел. Бяхме двете семейства, не беше удачно според мен да каня новите ни половинки. Бившият ми беше употребил алкохол. Явно беше прекалил и започна да крещи и заплашва“, твърди певицата. По думите на Дебора бившия й заявява пред 100 свидетели, че за 10 000лв. ще направи така, че да изчезне и си изтръгва от кръщенето с нейни близки. Оттогава са в много лоши отношения,  постоянно певицата получава заплахи и обиди по телефона.

Дебора разкрива, че новата приятелка на бившия й често му прави проблеми защото трябва да посещава детето си, или поне това са оправданията на мъжа й, който дори за Коледа не е купил нищо на Самуил.

„Последният път му донесе едни солети и едни пуканки. Не се интересува какво яде, от какво има нужда. При положение, че се знае, че в момента нямам участия и съм с доста по-малко проходи отпреди".

Дебора не  за първи път попада на мъж, който я заплашва. Преди четири години певица стана жертва не само на психологически тормоз, и и на физически. Тогавашният мъж в живота й системно я бие. Ден след като напуска риалити формата Биг Брадър певицата се появи посинена при Гала и разказа, че е била бита с ярост и сила точно пред блока, в който живее.

В момента Дебора е сама и няма мъж до себе си. Успява да се справи финансово благодарение на основната си работа като търговски представител и е благодарна, че в тази криза успява да изкара пари.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди месец
-1
Ами, мойто момиче, затова не се ражда от първия срещнат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди месец
-2
Чалгарка,чалгарски живот.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кики
преди месец
-5
Тази жена има нужда от психиатрична помощ, прилича на пропаднала алкохоличка в лице, състарена и с празен поглед. Подобни селски драми не кадаят кикой, само на идиоти да попадаш да те бият и ползват като парцал вината си нейна. Такива жени ако спрат с евтиния курвалък и се грижат за децата си ще са по добре
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди месец
-2
Уф, тази да спре алкохола и светът автоматично ще започне да изглежда по друг начин.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.
преди месец
-1
Тя нали беше с 1 възрастен от Варна, обаче оня й би шута и той се върна пак при Татяна. Към днешна дата и Татяна не е с него
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lilito
преди месец
-1
А с коя е сега?
Алкохоличката Дебора
преди месец
-2
Айде, айде цяло лято детето го гледаше майка й, а тя си показваше г*за тук и там и се налива с алкохол от сутринта. Последният е зарязал и се сетила че има дете да дърпа пари от бащата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени