Новата игрална зала WINBET в Габрово отвори врати

07 Февруари 2023, 07:20


Най-новата игрална зала на WINBET в Габрово вече отвори врати и ще предложи игрални преживявания и висококачествени възможности за забавление и печалби.

 

Игралната зала се намира на ул. „Емануил Манолов“ № 14, хотел „Балкан“, и вече впечатли клиентите си с богатата селекция от казино игри, включваща търсени и предпочитани заглавия на световноизвестни производители като EGT, CТ Gaming, Novomatic, както и с електронната рулетка Roulette King HD Multigame 4 и микса от хитови игри в системата Impera Line HD Edition 7.

 

Клиентите на залата могат да разчитат на атрактивен начален бонус за нови клиенти и впечатляващи джакпоти и да избират измежду различни бонус игри и седмични бонуси за активни клиенти. Ежедневната локална бонус игра очаква късметлиите всеки ден в 21:00 ч., а всяка сряда, от 22:00 ч., клиентите на залата могат да се забавляват с тегленето на печелившите на наградите в обединената бонус игра 4 Jackpots.

 

Перфектното обслужване и спокойната, уютна атмосфера в залата само допринасят за забавлението от висока класа за всички любители на играта.  

 

WINBET Габрово е най-новия обект от веригата игрални зали на компанията, която включва над 30 зали на ключови локации в повече от 20 града на България и която непрекъснато се разраства.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени