Новата Мис България : Не съм си купувала титлата, на журито му е толкова акъла и ме избра!

https://hotarena.net/pod-pricel/novata-mis-balgariia-ne-sam-si-kupuvala-titlata-na-jurito-mu-e-tolkova-akala-i-me-izbra HotArena.net
Новата Мис България : Не съм си купувала титлата, на журито му е толкова акъла и ме избра!

„Короната ми натежа през последните дни,  но ще се справя”. Това сподели специално за „България Днес” Мис България 2019 Радинела Чушева, която стана известна пореди години акто една от адреналинките на „Господари на ефира”.

Сплетните с новата миска са свързани освен с външността й и със слуха, че мастит бизнесмен е платил, за да спечели конкурса.

„Има страшно много изисквания и критерии. По тази логика жени с всякаква визия биха могли да се доберат до короната”, допълва Радинела. Тя обаче отрича категорично това да е истина и твърди, че няма съпруг или годеник. „Ако ставаше толкова лесно, както си купуваме дъвки от магазина, всяка, която си събере пари ще купи титлата”.

„Направих статистика за последните 10 години и почти всяка година този шум е повече. Просто българите винаги ще намерят кусур”, казва Чушева.

По отношение на корекциите

Радинела споделя, че не вижда какъв е този интерес към темата.

„Имам хиалуронова киселина в устните и изключително малка корекция на бюста,. Която стои по-естествено от на жени, които нямат корекция”, разкрива новата миска. Тя се явява за втори път на кастинг. Първия път не са я одобрили, може би защото е била на 17 години.

На въпроса дали има човек до себе си,

Ради отговаря лаконично. „Мисля, че най-хубавото предстои в бъдеще”.  По думите й все още е малка за по-сериозни отношения и иска преди всичко да изгради успешна кариера.

 

 

12 Коментара

bivshata adrenalinka

преди 4 години

na gospodari na efira s cheevenat kosa mnogo e grozna

Коментирай

Грозно с привкус на порно

преди 4 години

Базирано на таз гротеска и подобни като Тоца например, може официално, титлата Мис България да се счита за ОБИДА към нормалните хора и естетиката .... Аман от силиконови чучела със самочувствие .....ама в едно е права, журито е невменяемо !

Коментирай

Очевидно вече окончателно минаха само на платени титли.

преди 4 години

хахахаха Ще падна! Егати травестита! След Антония Крокодилова, после и Тамара Георгиева този "конкурс" поголовно затъва.

Коментирай

Кера

преди 4 години

Ми не е вярно, миличка. Миналата година никой не хейтваше Теодора Мудева, защото е прекрасно, естествено момиче.

Коментирай

Вальо

преди 4 години

На миналогодишната миска можеш само да ѝ дишаш прахта, девойко!

Коментирай

Стефан

преди 4 години

Тенденцията с грозните миски- травестити я започна циганката Ивайла Бакалова. По - грозна мис от тази не сме имали. И Тамара е принцеса в сравнение с нея

Коментирай

Kriterii

преди 4 години

Kriterii nomer edno: da si prisadish putkata na ustata zaEDNO SAs spermata v neja. MISS BOKLUK DA, MISS OTREEPKA-DA!

Коментирай

Kroki

преди 4 години

Totza Krokodila e krasawitza w sravnenenie s tazi naebana tratka!

Коментирай

Моника

преди 4 години

Изеба журито тоя травестит и спечели короната. Срам и позор тази да представлява България

Коментирай

4444

преди 4 години

Не си я купувала. Заради убавинята те избраха...

Коментирай

Ивон

преди 4 години

Мила Радинелче, недей да се излагаш още повече с тези твои слова ! Не била си купила короната - ми не скъпа, не си ти я купила , ами твоят спонсор! И това е повече от ясно, имайки предвид в каква държава живеем и какво се случва в нея!!! Какви статистики си правила,какви 5 лева?! Хората не са слепи,когато едно момиче е естествено красиво, подчертавам красиво, защото ти не си-дори напудрена със силикон, те го отразяват това и няма излишни хейт коментари и злоба,както обичате да се изразявате вие! Като претендираш,че си толкова класна и красива защо не си правиш по-качествени снимки? На тази снимка все едно устата ти е едно огромно петно а дясното око е зачезнало някъде , също така едната ти обувка не е на фокус . Светкавица не съществува ли за теб? На всеки смятам е ясно,че когато е тъмно се използва светкавицата , за да снимката, която се направи да е ясна, неразмазана и по-красива! Ама да не забравяме,че дядото с теб явно е на възраст и не може да го виним,че не може да снимка толкова добре .. Преди да качиш някоя снимка не я ли виждаш ,че не е окей? Голямата мис , ами една нормална снимка не качи! Сега от МалдивитИ трябва да стават страхотни снимки , ами твоите са едни неугледни... И хвани го потренирай малко този задник , че е увиснал , а си още на 23. Не става само с филъри и силикон, трябва и труд да положиш ! Ама защо ти е всъщност, то за старчока до теб си страхотна. Също така да не забравяме как в предната ти работа не ставаше за нищо ! Нито имаше някакъв ритъм,нито беше лъчезарна,нито беше за телевизията.Погледът ти беше празен,усмивката нелепа, както и движенията ти ! Изобщо не беше за там !! Като цяло ти си толкова недостойна,както повечето избраннички досега !

Коментирай

Ивон

преди 4 години

Преди да качиш някоя снимка не я ли виждаш ,че не е окей? Голямата мис , ами една нормална снимка не качи! Сега от МалдивитИ трябва да стават страхотни снимки , ами твоите са едни неугледни... И хвани го потренирай малко този задник , че е увиснал , а си още на 23. Не става само с филъри и силикон, трябва и труд да положиш ! Ама защо ти е всъщност, то за старчока до теб си страхотна. Също така да не забравяме как в предната ти работа не ставаше за нищо ! Нито имаше някакъв ритъм,нито беше лъчезарна,нито беше за телевизията.Погледът ти беше празен,усмивката нелепа, както и движенията ти ! Изобщо не беше за там !! Като цяло ти си толкова недостойна,както повечето избраннички досега !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.