Новата музикална звезда Денис Асенов-Eddis: Аз съм първият фолкпевец, който спи с жени и мъже!

15 Март 2023, 11:09


КОЙ Е ТОЙ

Денис Асенов-Eddis е роден на 22 април 1995 година в Плевен. Зодия Телец. В родния си град прекарва много малко време, като впоследствие живее в Шумен, а след това семейството му заминава за Белгия, където Денис остава 13 години. Работи в ресторант, но голямата му мечта е да гради музикална кариера. Признава, че е бисексуален, и не се притеснява да говори за ориентацията си.

- Денис, да започнем силно и директно интервюто. В предварителния ни разговор казахте, че сте бисексуален. Притеснява ли ви да говорите на тази тема?

- Бисексуален съм - да, и това изобщо не ме притеснява! Искам да говоря повече за това и да покажа на хората, че ние, бисексуалните, не сме чудовища, а съвсем нормални хора, но по-широко скроени. А пък имаме и световен български пример как един различен човек може да бъде еталон за успех и талант като Азис! И вижте, хората го приеха и обичат такъв, какъвто е!

Певецът развали отношенията с баща си заради музиката
Певецът развали отношенията с баща си заради музиката

Звездна кухня с Мила и Толик

- Вие сте първият фолкпевец, който признава своята бисексуалност публично. Имате ли проблеми в България заради вашата ориентация?

- Да, вероятно съм първият, който се осмелява така открито да говори. Не усещам напрежение, но ми прави впечатление, че хората ме гледат странно. Не искам да обидя никого, но аз няма да си сложа анцуг. Обличам се по-различно и артистично. Никога не съм усещал агресия заради сексуалността. В момента имам доста силна връзка с момиче, което също е различно. Живяла е в Испания в продължение на 15 години и ги разбира тези неща, няма против. Хората в България са започнали да осъзнават и приемат тези неща, но не искат да си го признаят. У нас масово момчетата изглеждат метросексуални, така че сексуалността си е променена.

Денис е уверен, че ще успее в попфолка
Денис е уверен, че ще успее в попфолка

- Вие сте ново име на попфолк хоризонта. Какво да очакваме от вашия артистичен път?

- Кариерата ми е още в начален етап, но пея от няколко години. Знам, че конкуренцията е голяма, но искам да опитам и няма да се отказвам. Още по-трудно е, защото се продуцирам сам и зад мен не стои голяма музикална компания, но съм уверен в себе си, че мога да постигна големи успехи.

Бог, лекари и приятели му помагат да избегне депресията
Бог, лекари и приятели му помагат да избегне депресията

- Разкажете за живота ви. Какво сте преживели за своите 27 години?

- Живях в Белгия в продължение на 13 години. Там завърших образованието си със специалност за стилист. На 13-годишна възраст бях започнал вече да работя в италиански ресторант, защото не исках родителите ми да ми дават пари. Срамувах се да ме издържат и бях решил, че след училище ще работя, и така до 18-ата годишнина. Хиляди благодарности на шефовете ми в ресторанта, защото без тях нямаше да стана човек. Година-две след това вече бях достатъчно голям, за да реша да реализирам своята мечта и да се опълча срещу баща ми, тъй като той ни държеше много изкъсо със сестра ми, и с хиляда зора се прибрах в България за моята мечта. Първо отидох във Варна, но след това се преместих в София, за да започна да превръщам в реалност мечтата си. И така и стана. Бях сам, без да познавам никого. Намерих си работа, взех си квартира и започнах да работя, но парите не стигаха, защото на мен ми трябваха доста пари, за да правя музика. Но Бог е велик - реших, че трябва да работя и на друго място. И така работих на две места, за да правя музика. През това цялото време се борих и с една много тежка връзка, която завърши с лош край за мен. Тази връзка е най големият ми урок в живота - много болка тъга и депресия изживях след раздялата. Ще напиша и песен някой ден. България винаги ми е била на сърце, влечеше ме силно и реших, че трябва да се прибера. Това е нещо, което винаги съм искал да направя. И колкото и странно да звучи на някои хора, аз харесвам българската чалга. Най-добре се чувствам в България и не бих искал да живея в чужбина.

Eddis започва да работи като готвач
Eddis започва да работи като готвач

- Разкажете повече за тежката връзка.

- Преживях много тежка връзка с момиче. Направо ме унищожи, имах моменти, в които исках да слагам край на живота си, изпаднах в много тежка депресия и не вярвах, че има измъкване. Бях на дъното, ама най-дълбокото дъно. Благодарение на лекари и приятели успях да се измъкна от това състояние и благодаря на Бог! Това е много дълга тема и преминах през много проблемни ситуации, но ето ме жив и здрав и отново влюбен в живота!

- Защо баща ви беше против да ставате фолкпевец?

- Беше твърдо против, защото искаше да продължа да уча в Белгия и да се занимавам с нещо по-сериозно. Две години учих нещо, което беше много далеч от мен, усещах, че не е моето, и си казах, че не искам да живея чужд живот. Аз съм човек на изкуството и не мога да живея и дишам без музика. Впоследствие с баща ми си развалихме отношенията. Не съм разговарял него от 6 години. Баща ми и майка ми не са заедно горе-долу откогато направих голямата крачка в живота си. Но със сигурност не аз съм причината. Двамата живяха 27 години заедно, но вече са щастливо разведени. Майка ми е главен готвач в италиански ресторант в Белгия, а баща ми ни знам къде е. Честно казано, не искам и да знам.

- Вярвате ли, че един ден, ако станете голяма звезда, баща ви ще опита да се свърже с вас?

- Простил съм докъдето трябва, повече няма какво да си кажа с него. Никога не сме имали типичната връзка баща-син, винаги сме си били една идея по-чужди. Като не си говорим, се чувствам по-добре. Вероятно и той е така. Всеки си е поел по своя път и не смятам да си оправям отношенията с него.

- Освен пеенето какви други таланти имате?

- Образовал съм се, имам дипломи за средно и висше образование, говоря английски, нидерландски, немски, български, турски и цигански. Мога да работя каквото си поискам, но истинската ми мечта е да пея и правя музика. Имам самочувствие на интелигентен човек и талантлив певец. Много в бранша се опитват да ме смачкат и разубедят да се занимавам с музика, но аз няма да им се дам. Вярвам, че публиката ще оцени моя талант и труд.

- Обмисляте ли да направите песен на няколко езика?

- В бъдеще може да вкарам френския в някоя песен. Преди години Софи Маринова пя на няколко езика на "Евровизия", така че може да направя нещо подобно.

- Имате ли музикален идол?

- Лили Иванова! Обожавам я! Тя е човек, който е успял да вникне дълбоко в душата ми. Възхищавам се на духа й - на толкова години е, а е толкова силна и борбена. Искрено й се възхищавам. Ходил съм на нейни концерти и виждам колко много енергия и живец има в нея. С гласа си може да накара да настръхнат всички твои сетива. От попфолка се възхищавам на Софи Маринова, която е с красив глас и е земна, а другата е Преслава. Хора, които са се доказали не с простотии и външен вид, а с музикалните си умения. Не ми харесва, че новите изпълнители залагат на това, че си показват новите дрехи.

- За финал на разговора, какво си пожелавате оттук нататък?

- Пожелавам си новата ми песен "Любим проблем" да стане голям хит, защото музиката за мен е любов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
чеченеца
преди 2 месеца
0
щи го навра в ануса и щи излезе през устата
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhh
преди 2 месеца
0
За да си би-сексуален трябва да имаш и контакти с жени, не само да очакваш да имаш някога. То и педалите са все верс, ама гъз не са чукали цял живот.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ина
преди 2 месеца
0
Тоя сега фолкпевец ли е или проститутка?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 месеца
-1
Щом е чалгар няма начин да не е проститутка.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени