Новият на Николета я глези като принцеса (+Екшън на летище София с нея и гаджето й, подробности )

https://hotarena.net/laifstail/noviiat-na-nikoleta-ia-glezi-kato-princesa HotArena.net
Новият на Николета я глези като принцеса (+Екшън на летище София с нея и гаджето й, подробности )

Новият мъж до Николета Лозанова е луд по нея и я глези като кралска особа, видя HotArena!

 

Той й подари едноседмичен романтичен воаяж из Френската ревиера – насладиха се на Кан, Сен Тропе и Монте Карло. Водещата на „Папараци“ все още не разкрива кой е любимият й, но вероятно скоро ще го направи.

 

За екзотичното пътешествие се похвали самата Николета, публикувайки няколко фотоса, на които изпраща целувки на този, който стои срещу нея и я снима.

 

„Едно място, което не мога да спра да посещавам отново и отново“, написа под един от кадрите брюнетката, пише „България Днес“.

 

Никой не ги е безпокоил по време на почивката, но не така стояли нещата на летище „София“, когато Лозанова се завърнала от Франция. Нашествие от репортери чакали Григор Димитров да слезе от същия полет, в който била и Ни Ло с любимия си.

 

За да не разкрият журналистите кой е тайнственият богаташ до родната плеймейтка, се наложило да висят дълго време на летището, за да изчакат да бъдат изведени без никой да ги види.

 

30 Коментара

силвия

преди 8 години

оффф само пъпчиви тинейджърки се интересуват от тая курветина

Коментирай

Istina

преди 8 години

Nikoleto, jurnalistite sa bili tam za grigor, ne za teb be seltachke :D te q pliuqt, a tq si misli, che vali. Horata sa chakali istinski izvestna lichnost, postignala mnogo, a ne bezizvestna po sveta kurva. Mnogo si se naduhala neshto, che nqkoi se intersuva vse oshte ot teb. Chakali da gi izvedat za da ne gi snimat paparacite :D osven tvoite dripavi paparachena nqma koi drug da ti oburne vnimanie. Ti pak si na nebeto, no ne si zvezda, a cherna dupka :D dosta upotrebqvana pri tova dupka :D

Коментирай

azz

преди 8 години

Я Шиши е намерил , който да се представи за "новия на Николета" . Николетке, всички знаят, че си с онова пресенце Шишо и то не от вчера. Абсолютно излишни гимнастики ще правите с това медийно представяне .

Коментирай

мхм

преди 8 години

ами сводникът явно иска да остане в анонимност..

Коментирай

Ай

преди 8 години

Нали беше с трима ухажори,пардон клиенти, на Ревиерата?

Коментирай

АХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХ

преди 8 години

АХАХАХАХА ТАЙНСТВЕН БОГАТАШ И БЕЗ НИКОЙ ДА ГИ ВИДИ...АХАХАХА АМИ ЗАЩОТО НЯМА ТАКЪВ. КОЙ НОРМАЛЕН МЪЖ ЩЕ Я ПРИЕМЕ НА СЕРИОЗНО ТАЗИ ГНИДА, ЩЕ СИ Я СМЕНЯТ И ПОДХВЪРЛЯТ ОТ ЕДИН НА ДРУГ,АМА ТЯ Е СВИКНАЛА ОТПРЕДИ, ПРЕДИ БОЖИНОВ ДА СЕ ИЗЛЪЖЕ. И ДА БОГАТАШ ЗАЩОТО ТЕ СИ ПЛАЩАТ ХАХА.

Коментирай

!

преди 8 години

Аууууууууууу, тази мадам няма край с номерата си, сега да не остане по назад си се снима с разни приятелки в мъжки род и се напъва някой да повярва че веднага някой шаран и се е лепнал. А ако е така, то най накрая ще остави Валери намира.

Коментирай

Yyyyy

преди 8 години

Много грозни вежди....много я загрубяват.модерни било....отврат

Коментирай

Anna

преди 8 години

Новия прякор на Гнило-черната дупка-веждата

Коментирай

Сеньорита Гонзалес

преди 8 години

Тази Джули ангелова да се гръмне някъде с тези грозни вежди които прави на Николета и останалите й заблудени клиентки

Коментирай

а

преди 8 години

Сигурно пак нечий чужд мъж, та затова толкова криене.

Коментирай

Гайтан Кольо-Веждьо

преди 8 години

Наложиха се от Ким Кардашиян. Но нашите прекаляват на моменти .

Коментирай

Haha

преди 8 години

Наложиха се но първо Ким е арменка и на нея са и естествено аут оф контрол ,тя и големия си гъз наложи ,общо взето си налага недостатъците успешно за сметка на такива тъпанарки без собствен стил

Коментирай

Вана

преди 8 години

Снимката е ужасна от преправяне погледнете какви петна има по едната ръката, на част от тялото, тъмното петно под мишницата все има топка косми, абе ужас а за косата която започва от средата на главата нямам думи, добре че е пуснала перчема да се скрие малко, веждите хахахахахах..изобщо заслужава ли си човек да я коментира, под всякаква критика е. Напукани устни..

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

ma taia naistina si wiarwa 4e niakoi se interesywa ot neia.....trawestita...pak si e izmislila woiag4eto....ciala sofia i se naslandiswa....na kogo my e interesna...mai wsi4ki sa ia minali...,.

Коментирай

Lele

преди 8 години

Тази Свирколета няма ли си друга работа освен да се снима в коли? Горкото й дете - не стига, че вече няма да е с баща си , ми и майка си рядко вижда...

Коментирай

гном

преди 8 години

Тази е толкова лесна, за всеки мъж с пари, ако си търсете удоволствие само и кажете че ще и купите парцали и ще иде на екскурзия и е готова. Дано не е някой глупак като Валери и не зареже заради този гном, жена която си заслужава.

Коментирай

BMW

преди 8 години

Крие с проскубаната си перушина Ботевското чело, но на Ботев му прилича, като мъж, а този травестит Николета се обезобрази от корекции и пластики. Изпили си камбата , та е заприличал носа и на подострен молив и крив на една страна. Голямата красавица с гайтан вежди-тип- кап. Петко Войвода.., Тонове кит, изкуствени скули, брадичка, надути устни, чак напукани , типично за циганите...Обряза си трътката , че стигаше до земята....и скриваше кривите и къси крачка....Ха хаааа- посмешище. Добре, че е макияжа, иначе е типичен травестит.Колкото и скъпи дрехи да и купуват тъпкачите, тя ще си остане-ЕВТИНА. Личното и достойнство, образование, интелект , простотия още по смешна е в стремежа си да ги прикрие с скъпите си парцалки. Е, не отговарят и на нищо тези дрехи. Нека повее байрака още малко и зад борда. Кой луд ще се хване с нея, че пък и гадже и платило вояжа до Ревиерата.Прозрачна е!

Коментирай

да, да

преди 8 години

Няма да се учудя. Нали прозвището от ученичка и е -КАЛТАК. Защото се е подвирала на приятелките си на гаджетата. Е*ат я и бягат , но калтака си остава калтак. Правете си изводи.

Коментирай

СВОЙ

преди 8 години

СВИНАРЯ СВИНАРЯ СВИНАРЯ НА ГАЛЕНО ГУДИ ГУДИ

Коментирай

пада ви се!

преди 8 години

Айде почна се пак..ЮХУУУУУУУУУ...Фотошопета се завърна..хаххаххахах.Сега ЧУПКИ,СТОЙКИ,БРОЙКИ,ПОЗИ,НАГЛИ ЛЪЖИ.Хахаххаха нека ви,като продължавате да я четете тая хот лайнена!!!!

Коментирай

eh!

преди 8 години

Ехаааааааааа, така ли изглеждат принцесите пошли, с огромни и грозни вежди, полуголи и вечно зяпнали за пари...едвали!?

Коментирай

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

преди 8 години

Олееееее смях със сълзи с тозимкоментар. Точно!

Коментирай

Диди

преди 8 години

Забавен и точен коментар. Смяяяяяях!

Коментирай

ХАЙДЕ ОТНОВО НА ВЪРТЕЛЕЖКАТА

преди 8 години

ОТКОГА СВОДНИЦИТЕ СЕ НАРИЧАТ -ЛЮБОВНИЦИ. НАЛИ ДО ВЧЕРА БЕШЕ СВЕТА "ДЕВА МАРИЯ" МЪЖ ,НИ ВИДЯЛА ,НИ ПОМИРИСАЛА. ВАЛЕРИ БЕШЕ ПРЕЛЮБОДЕЕЦА. ДНЕС цитирам"в който била и Ни Ло с любимия си" КО СТАНА МА ПАРЦАЛ, ПАК ЛИ ЗАБЪРСА НЯКОЙ МУХЛЯСЪЛ ДЯДО С ДЕБЕЛ ПОРТЕЙЛ? ИЛИ СЕ КРИЕШ, ДА НЕ РАЗБЕРЕ ЖЕНАТА НА НЯКОЙ МАСТИТ БИЗНЕСМЕН, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ПОЖАР И МЯСТО В БГ НЯМА ДА СИ НАМЕРИШ. БОКЛУКА СИ Е БОКЛУК И В ЛЪСКАВА ОПАКОВКА ДА ГО ЗАВИЕШ. ТОЙ ВЕДНАГА ВМИРИСВА ...".НАСРАНАТА СВРАКА ,КЪДЕТО И ДА ОТИШЛА , ГЪЗА СИ НОСЕЛА СЪС СЕБЕ СИ."

Коментирай

Дик

преди 8 години

Да, те всички до една принцеси са от " Столипиново" и с основно образование. "Чула жабата, че коня се кове и тя вдигнала крак"

Коментирай

Молба

преди 8 години

Стига сте коментирали това нищожество -Николета! Не разбрахте ли, че точно ВИЕ с вашите коментари и постинги я направихте известна. Една с нищо незаслужаваща мутреса. Аз не я харесвам и няма да я коментирам. Единствен последен коментар правя тук, относно този боклук Приканвам, всички Ви! Нека, си умре в забвение!

Коментирай

Тони

преди 8 години

Изпращала целувки на този който стоял срещу нея и я снимал ку-куууууу..тая полу лелка няма спирачки, с всеки с който е само това прави, да се снима , да чупи муцуни, абе тая чупи термометъра от простотия. Скучна, никаква и безинтересна, сега се вижда че интересът към нея е бил единствено и само заради Валери..и донякъде Алисия, сега никой не я отразява и тя милата се спуква от злоба.

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

На транспортната проституция така ли ѝ викате вече – нов любовник? :-D Ми може. Ама що решихте обаче, че спортните журналисти, очакващи суперзвездата на БГ Тениса, ше се заинтересуват от неква раздрънкана от еб@не ромска жрица, завръщаща се от работа? Па ли е била с цикламено, да се вижда у калабалъка, че с тия форми току виж, некоѝ я объркал с куфара си? :-D

Коментирай

специално за нея....

преди 8 години

Ода на гордостта: Здравейте мили мои, аз съм Николета! от малка прякор лепнаха ми к*рволета. С училището не бях добре, затова по пладне пасях тихичко овце. Мечта ми беше от селото да излезна и по-бързо селянията в мен да избегна! Силикона сложих аз дори.но уви! Проста и куха останах аз до днешен ден и час. Крайно време беше нечие мъжленце да открадна кой в капана?Валерката се падна. Милия горкият, ошушках му парите, как иначе ще трябва да се върна при овцете и козите. Playmate-ka чрез разкрача станах пък и с журналистика се аз захванах. Модните тенденции аз разбирам и репортерки като простата Калина аз избирам. На водеща се правя всяка неделя, но на живо дума не смея да обеля. Че съм куха знам си,и знам си че съм проста. Ама малко ли, сякаш не, ми доста! Какво ме бърка мене?В БГ-то бързо просперирам, и нови банкови сметки еежедневно преоткривам. От малка курвенлък ханъма съм си зная, но нали така единствено поредния чичко паричко ще омая. Обикновено на миличко им викам Шиши, че нали те ми тикат в гащите дебелите бакшиши. И сега може би ще оправя вашто настроение за пореден път в ефир с моето дебилно поведение. Проста съм била, курва съм била. Ми да? Аз съм единствена, една ! Само аз умея знамето на селянията да развея. Добре че взеха ме у бТВ,аз за SNN надявах се, но вземи тоз късмет, уви! Only God Can Judje me бе хора !!!! Не желая да се връщам пак в обора! Добре че беше конкурса толкова ми мил и скъп, че иначе кой знае..щях да хващам пътя за пореден път. Аз съм най-велика, разберете го това! Всеки мечтае за моята трагикомична циганска съдба! Ще се щракна тук и там, пък работата да върви едвам едвам. Ще отида пак в Милано или пък Рим, с роклята на долче и 5-те ми тона грим, ще завладея модната система, измислила съм и тази шантава и лека схема. Оставете вече мен, аз наистина ще взема пък да успея! Всичката си простотия на време в Елита да излея!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.