Новият водещ на вечерното шоу на Би Ти Ви: Време беше за смяна на Слави! (Славена Вътова се намърда за втори водещ)

https://hotarena.net/pod-pricel/noviiat-vodesht-na-vechernoto-shou-na-bi-ti-vi-vreme-beshe-za-smiana-na-slavi HotArena.net
Новият водещ на вечерното шоу на Би Ти Ви: Време беше за смяна на Слави! (Славена Вътова се намърда за втори водещ)
Неведоми са пътищата господни, се казва в Библията, но за разлика от тях, пътищата, по които върви Славена Вътова, водят все на едно и също място – под светлините на прожекторите. След серия тв предавания, в които развяваше дълги крака като ко-водеща, и цял сезон като съдия в шоуто „България търси талант”, бившата Мис България отново се е уредила с бляскаво местенце, от което да пръска чар и сексапил в телевизионния ефир. Тя е избрана за нежното лице на новото вечерно шоу на Би Ти Ви, което тръгва в ефир на мястото на „Шоуто на Слави”.

Дългокраката Славена за пореден път в своята тв кариера ще показва форми в качество на асистент, втори човек, ко-водещ или някаква друга формулировка, която хората в новото шоу са дали на ролята ѝ в него. А точно каква ще бъде тази роля? Не е напълно уточнено, но се предполага, че е измислена специално за да се заема от кокетната миска с широката усмивка. Дни преди старта от Би Ти Ви не бяха огласили името ѝ като част от новото шоу, но тя самата се издаде, пускайки снимка с новия водещ, допълнена от текст: „знам кой е новият водещ на вечерното шоу на Би Ти Ви – следобеда даже тренирахме заедно”. Когато стана ясно, че шоуто ще има не само мъжко, но и дамско лице, вече нямаше никакво съмнение коя ще бъде нежната половинка на този тв дует.  

От Би Ти Ви показаха в сряда какво ще представлява новото вечерно предаване. То има много сходни характеристики с „Шоуто на Слави”, включително името му е вариант на предишната продукция – „Шоуто на Николаос Цитиридис”.

„Уикенд” вече съобщи доста подробности около новия водещ, който е роден в Атина, носи гръцко име, защото баща му е грък, но от 5-годишна възраст живее в България. „Роден съм в Атина – люлката на демокрацията, сега живея в „Дружба” – гробът на демокрацията”, обяви той пред журналисти, демонстрирайки типа хумор, на който смята да заложи в работата си.

Цитиридис е 25-годишен комедиант, започнал кариерата си като журналист, когато е на 18 години. Свирил е на барабани, работил е като аниматор в детски клуб, но звездата му изгрява, когато получава шанс да прави собствени програми в комеди клуб. Сам пише сценариите си, сам ги изпълнява като актьор, а когато прави интервюта, може сам да измисли въпросите, вместо да разчита да му ги диктуват в слушалка в ухото. Далеч по-симпатичен е от Слави Трифонов, трудно би могъл да мине за красавец, но пък е чаровен, има широка усмивка и със сигурност ще се сдобие с много фенки. Шефовете в Би Ти Ви първо го харесали за сценарист на предаването, а едва след това решили, че от него ще излезе добър водещ.

И действително Николаос знае как да печели публиката на своя страна. Ако трябва да се сравнява със своя предшественик, той е забавен колкото Слави, но за разлика от него не изглежда нито арогантен, нито авторитарен, нито агресивен и не всява страхопочитание. Освен това английският му е на много високо ниво, така че преспокойно би могъл да води интервюта с чужденци, без да ползва услугите на преводач и най-важното – без да се излага. Новият водещ обяви, че ни най-малко не се притеснява от неизбежните сравнения с Дългия. Той използва срещата с журналистите, за да сподели мнението си за смяната на Дългия: „Разгеле! Беше време!”. Освен това сподели с усмивка, че се чувства много добре в стола на предшественика си, защото столът бил нов и изключително удобен.

Въпреки всички демонстрации на добро настроение и самочувствие, в новия водещ се усещаше доза напрежение. И това не е изненадващо – на него е възложена задачата да заличи от съзнанието на зрителя лицето на Слави Трифонов, което той бе свикнал да гледа всяка вечер по едно и също време в Би Ти Ви в продължение на 20 години. Началният час на шоуто се запазва – 22,30, а финалът е час по-късно, в 23,30. Стартът е на 27 януари – понеделник.
Не само това обаче е сходното между предишния и новия вариант на предаването. Както бе по времето на Дългия, и сега ще има бенд, само че не от десетки музиканти, а само от петима – в това число включва певицата Цвети, която по визия може успешно да съперничи на Славена Вътова, но за разлика от нея има изявен талант – може да пее и то много добре. Шеф на бенда е Десислав Данчев, известен като авер на Вики от „Мастило” – силната половинка на групата.

Коженото диванче на Слави е заменено от синьо-зелен фотьойл. Освен това край бюрото на водещия има наредени книги, които по думите му са на „старонемски” и му действат много ободряващо. На самото му бюро пък има пясъчни часовници – според Николаос пясъкът е от Созопол и е пълен с фасове.  Студиото е ремонтирано, свежо и много приятно. Сигурно, когато в него време Славена Вътова, ще изглежда още по-бляскаво.

8 Коментара

Циклофреник

преди 4 години

Абе какво по цял ден ни занимавате с тоя? Колко ви плаща бТВ? На този не можеш да му произнесеш името без да се объркаш, тия го взели за заместник на Слави. Пълен майтап! То поне да беше известен на някого, освен на майка си и баща си...

Коментирай

Сандра

преди 4 години

Много неприятна и самовлюбена физиономийка има този човечец. Той е последният, който ще заличи Слави от съзнанието на хората. Само да напомня на тъпаците от БТВ, не Слави се нарече Шоумен №1, хората го нарекоха така, стотиците хиляди хора, които пълниха и ще пълнят зали и стадиони заради него. А този гол охлюв няма и от любопитство да си го пусна.

Коментирай

4444

преди 4 години

Тоя маймуняк Славена да му писне на човек да я гледа навсякъде.. противна е много.

Коментирай

Zlatena

преди 4 години

Прогнозирам рейтинга на шоуто на Николас Цитридис сте е 10% дори 2 месеца няма да изкара на екрана пълен провал на програмната схема на тв бТВ затова нова тв и 7/8 тв са с много по висок рейтинг така ще е винаги защото румънските шефове на тв бТВ ги интересува само собствената им изгода и нищо друго

Коментирай

Ина

преди 4 години

От чисто любопитство исках да го гледам, но след като Славена Вътова също ще трябва да я гледам, отпада. Много е неприятна! Жалко!

Коментирай

преди 4 години

Hele ima edna umna manekenka i nqkak im e protivna na selskata obshtnost....mi nqma kak....razlichna e....ima mozak,ne hialuron na 3kvadrata varhu liceto

Коментирай

абв

преди 4 години

Нека да дадем шанс на човека , не бива да се отрича нещо, което не сме видяли, само щото обичаме чалгаря/аз не го дишам/

Коментирай

Мария

преди 4 години

Нека само Славена да не си отваря широко устата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.