Новото парче на Килата и Гери-Никол счупи тъпомера (Вижте коментари на възмутени фенове)

1199
10 Януари 2020, 17:07


„Дръжте се мъжки“ – новото парче на 100 Кила и Гери-Никол, не срещна одобрение дори сред заклетите фенове на изпълнителите.

 

Клипът на Яката дупара и колегата й изглежда на ниво, доколкото се радва на успех сред тийнеджърите, които могат да се насладят отново на нейните прелести и нахакано поведение.

Останалото обаче е пълна боза, категорични са почитателите й. „Това дори не е чалга, а е някаква пародия на чалга!“, „Най-безсмислената и тъпа песен, която някога сме чували“, гласят отзивите след като видеото се завъртя в мрежата.

 

Не е ясно кой е текстописецът, а в YouTube канала на младата звезда за автор на римите, музиката и аранжимента се посочва само лейбълът “G-N Music”. Гневните коментари са доста крайни и всички единодушно определят творението за пълна излагация. Някои са разочаровани и от факта, че музикалният проект силно наподобява на предишните, издадени от блондинката.

 

„Тя слуша рап, аз слушам рап, дръжте се мъжки, дръжте се мъжки, прибирам ви вкъщи“, реди Гери-Никол несвързаните по смисъл реплики, част от текста на „Дръжте се мъжки“.    

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
О
преди 7 месеца
0
Че те текстовете на тези "песни" никога не са имали смисъл и са били безкрайно тъпи винаги. Нищо ново.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени