Обраха Ирен Кривошиева в трамвая

1175
26 Април 2021, 13:00


Актрисата Ирен Кривошиева беше обрана в трамвай в центъра на София посред бял ден, ожали се самата тя.

 

Майката на единствения син на Стефан Данаилов изтеглила 1800 лв. от картата си и тръгнала да плаща данъците си. Качила се в трамвай 10, където някой успял да бръкне в чантата й и да отмъкне банкнотите й.

 

Камери

 

Обикновено не пътвам в градски транспорт, но по стечение на обстоятелствата се случи така. Качих се точно за две спирки на трамвай 10. Возих се от ъгъла на „Македония” до „Алексанъдр Стамболийски” и „Опълченска” срещу мол „София”. За този кратък период разбрах, че съм ограбена. След това звъннах на полицията, отидох и подадох всички документи и показания, на което полицаят съвсем естествено каза: „Вижте, вие не знаете ли, че е тука на 10-ката. В този трамвай се краде.” Казаха, че ще предприемат действия, но те няма и много какво да направят, тази линия е стара, нямат камери. В Америка за близо 30 години никога не ми се е случвало нещо подобно1 нито на мен, нито на мой познат, разказа пред „Телеграф” звездата от „Хотел Централ”.

 

Сметка

 

„За мен самата кражба като кражба не е от чак такова значение. Не й давам пбличност, за да споделя какво ми се е случило. Не съм само аз жертва на подобно нещо.  Целта ми е да видя доколко сме готови за промяна в тази държава. Откакто се върнах от Америка, всеки говори за някакво ново начало, а всъщност никой абсолютно нищо не променя. Според мен тази промяна идва от самите нас и от отношенията ни един към друг. Не се започва от това да излезеш навън и да викаш „Промяна”, не се започна и от седене в кафенето и от чаша кафе или бира.

 

Във Фейсбук първите коментари бяха: „Ами, ходи пеша, бе!” и „Вземи си преведи по банков път парите”, та стига се до въпроса колко имота съм имала, като започнаха да ми смятат имотите по сумата, която съм изтеглила, за да с платя данъците. За мен това беше изключителен опит, защото породи толкова злоба и ненавист от проблем,  засягаш всички ни. За съжаление, и аз не съм по различна и не съм постигнала такова смирение, че да не ме хваща гняв, а именно лошите чувства са тези, които най-бързо попиват в душата ни”, сподели актрисата.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
FARAON
преди месец
0
СИГУРНО Е НЯКОЙ РАБОТЯГА ОТ СТОЛИПИНОВО, ФАКУЛТЕТА ИЛИ МАКСУДА :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди месец
-1
Не ми се коментира! За да има въздишка за другите и спокойствие за мен. Ама пак ще си го каже стрина Пена; Госпожата от Марс ли идва,защото в Америка за тази чанта да я вземат стрелят. Ох,от глупави фасони на Кривошиева може и крампи да получа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени