ОБРАТ! Трима свидетели твърдят: Вергов не е ритал Диана

https://hotarena.net/pod-pricel/obrat-trima-svideteli-tvardiat-vergov-ne-e-rital-diana HotArena.net
ОБРАТ! Трима свидетели твърдят: Вергов не е ритал Диана

Разследването срещу актьора Юлиан Вергов е пред прекратяване, научи „Телеграф“ от свои източници. Свидетели твърдят, че актьорът не е ритал колежката си Диана Димитрова. Освен това липсват и доказателства в подкрепа на обвинението.

Димитрова не е представила на разследващите органи документ за медицинско освидетелстване, а само снимки и разказ за случилото се. Според нейните показания през 2017 г. Вергов я е блъснал, след което я изритал с крак в лицето. При разпита на актьора той е отрекъл това. 

Показания

Разпитаните трима свидетели обаче също не потвърждават версията на Димитрова и описват съвсем различна ситуация. Според техните думи актрисата е преследвала актьора, за да разговарят. Влязла след него в гримьорната и започнала да вика. Вергов първоначално само слушал, но след това опитал да изгони колежката си и я избутал навън. Тогава Диана паднала върху столове с дрехи. Според свидетелите това било всичко, което се е случило между двамата.

Снимки

Самата Димитрова публикува снимки в социалните мрежи, които е предала и като доказателство. Според направената експертиза на тях действително се вижда, че актрисата има синина и оток, както и променен цвят на кожата на лицето, което се явява лека телесна повреда. Снимките сами по себе си обаче не са доказателство кой и кога може да е причинил това на актрисата, коментират експерти. Хипотезата за хулигански подбуди също не издържа, защото самата Димитрова е признала, че с Вергов са имали близки отношения. Освен това тя не е представила медицинско свидетелство и реално няма нищо, което категорично да доказва отправените към актьора обвинения. Това са част от причините, поради които вероятно образуваното досъдебно производство срещу Юлиан Вергов ще бъде прекратено. Диана Димитрова обаче може да води дело от частен характер срещу него. 

Историята

Случаят започна миналата година, когато актрисата и художник взриви публичното пространство с новината, че преди 5 г. е пострадала по време на снимки. Според разказа на Димитрова Вергов я блъснал и когато тя паднала на земята, я е изритал в лицето. По думите на Диана самият побой не е бил видян от никого, но минути по-късно всички разбрали за агресията. До момента Вергов не е коментирал публично обвиненията на Димитрова срещу него.

10 Коментара

h3eg5g

преди 1 година

Няма работа със семеен мъж! Всичко друго са празни приказки!

Коментирай

Нагла

преди 1 година

Малоумница!!!!!

Коментирай

Александър

преди 1 година

Какъв семеен мъж,е човек,който доброволно отива при друга жена...Вергов да не е на 10 ,да го подлъжат. Хайде стига,уважавайте себе си ,жени...Никой не може да Ви открадне нещо и някой, който наистина ви харесва и има стойност....останалото е плод на комплекси...само жени могат така да нападат други жени,заради човек без задръжки и без уважение към съпругата си,сякаш ако не е била тая нямаше да е друга,и сякаш и сега няма друга зад гърба на жена си

Коментирай

Ради

преди 1 година

Горският той, принуден с пистолет на чело да изневерява! Да, може би и нейното място не е било там, но все пак тя е била свободна а той обвързан.

Коментирай

Хммм

преди 1 година

Категорично съм против насилието във всичките му форми, НО обяснението на тази актриса от самото начало някак не изглежда много убедително. Ако е имало наистина силен мъжки ритник с обувка (в лицето!!!) ,то със сигурност трябва да има и силни травми( пукната скула, избит зъб и т.н), не просто леки синини и размазан грим. А на следващият ден-живота продължава, сякаш нищо не е станало....Някак си несериозно изглежда...

Коментирай

Тц

преди 1 година

Уж били сами в помещението,а свидетелите твърдят,че не я е удрял.От къде видяха? Ясно е,че тя го е гонила разгневена и той си е изтървал нервите.

Коментирай

абе,

преди 1 година

Вергов не е семеен.

Коментирай

До Хммм

преди 1 година

То и името ти едно скептично... Моного се харесваш сама защото си против насилието при това категорично и във всичките му форми, обаче идва голямото НО и аргументите ти ,че тя не е нещо убедителна. Това което си написала е пасивна агресия! Виновна си е според теб ,как би искала да видиш избити зъби, счупена скула, тежки травми, кръв... И чаааак тогаз може и да й повярваш. Тя колко пъти обяснява, че режисьора й е повлиял да премълчи веднага след събитието, и колко трудно е продължавала да работи стискайки зъби. Драматично и трагично е това, а не несериозно.

Коментирай

Слай

преди 1 година

Ужасно неприятен и нагъл дядка е Вергов.Как му е вързала тази млада и хубава жена! Затвора отърва, но всичко се връща.

Коментирай

gabi

преди 1 година

Хора,аз нямаше да мълча. Ще ме удари и ще го обадя. Никакъв режисьор,никакъв господ нямаше да ме спре!Ако ще хлебец да ям после само!Тя не е постъпила ,както може би е правилно,или това не се е случило!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.