Основен ремонт: Софка изду бомби и джуки, разхожда бразилска задница

https://hotarena.net/laifstail/osnoven-remont-sofka-izdu-bombi-i-djuki-razhojda-brazilska-zadnica HotArena.net
Основен ремонт: Софка изду бомби и джуки, разхожда бразилска задница

На куп корекции се подлага Софи Маринова пред няколко седмици, писа \"България Днес\". Ромската перла се тунингова яко месец след като навърши 47 години.

Изпълнителката не на един и два хита претърпява пълна промяна след козметичните процедури. Тя плаща немалка сума на един от най-добрите пластични хирурзи в България, за да изглежда още по-красива и прекрасна.

Ромската перла ляга под ножа, за да повдигне силиконовия си бюст. Също така певицата леко уголемява и бомбите. Според клюкарите Софи налива още 500 кубика в пазвите.

Новите гърди на Софи веднага направиха впечатление на гостите на дискотеки и кръчми, където Маринова наскоро има изяви. Изпълнителката избира рокли и тоалети, които да подчертаят пищния й нов бюст.

Софи регулярно през годините се подлага на операция за повдигане. Певицата сложи силикон преди повече от десетилетие. Но редовно ляга под ножа, за да стоят гърдите й още по-красиво.

Ромската перла не тунингова само бюста си. Софка си слага и доста модерното напоследък бразилско дупе. Певицата налива куп мазнини в задните си части, което прави Д-то й още по-пищно. Маринова от години мечтаела да има по-изваяна форма на задните си части. И решава, че вече е време да последва примера на много свои колежки и приятелки, които фръцкат бразилско дупе.

Най-новата корекция на Софи Маринова е в устните. Ромската перла надува джуки, но не толкова драстично, както правят много млади девойки. От последните снимка на певицата е видно, че устните на изпълнителката са още по-удебелени.

Интервенциите не се харесват на всички фенове на Софчето. Според тях любимката им е започнала да замязва на останалите си колежки след операциите. И е загубила своята идентичност.

\"Превръщаш се в някаква вманиачена силиконка. Бъди истинска, а не изкуствена\", пише последовател на Софи под една от новите й снимки.

6 Коментара

Ха ха ха

преди 1 година

Колкото и силикон да сложи, мангала си е мангал. Можеше да инвестира в ученето на българският език вместо да подръжава на сноби без вкус. Софчеее изгуби се в превода, ЖАЛКО !

Коментирай

......па

преди 1 година

Ромската врещяща гарга става все по-смешна и по-проста.

Коментирай

Лупи

преди 1 година

Софче, Мари булке, ти огледало нямаш ли? Приятели нямаш ли? Защо се обезобразяваш бе, джанъм? Хем глупава, хем грозна. Ти зорлем се направи на маймуна. Ама това е истината! Оная, приятелката ти без носа, тя не ти ли казва да се запреш малко, че си взела да заприличваш на онзи от “ Кошмари на Елм стрийт” .

Коментирай

Lollypop

преди 1 година

Не знам за силикона ама веждите й са потрес-все едно нарисувани с флумастер.

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Сугурно Лоренцо ги е рисувАл.

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

То и приятелките и са улави като нея и всички се гледат у криви огледала които ги лъжат,че са принцеси а не жаби.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.