Открийте разликите: Николета и Галена (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/otkriite-razlikite-nikoleta-i-galena HotArena.net
Открийте разликите: Николета и Галена (СНИМКИ)

Николета и Галена са за ребуса „Открийте 10-те разлики“, с тази разлика, че разлики няма да откриете.

Плеймейтката и чалгаджийката позират за интимен портрет,  но (не) случайно са натаманени като близначки. Това носове, вежди, устни, скули, прически- всичко им е еднакво и трябва яко взиране с лупа, за да разберете коя коя е, писа „България Днес“.

10 Коментара

......па

преди 3 години

Пластмасови манекени от стоков базар Илиянци.Китайски ментета,за китайски парцалки.

Коментирай

hhhhhhhh

преди 3 години

Ох. Добре че не сме англоговоряща страна, че тези щяха да ни излагат много. Джуджета - пресъхнали лелки. Рекламират някакви китайски червила и рокли от по 2 бона, които никой няма да купи. Е, за червилата тийнките от прованса може да изнудят родителско тяло или баба и дядо като Коледен подарък, ама роклите... Тц. Чак ми става тъжно - защо е нужно проститутките да се блъскат в други свери и да харчат готови пари, за да си играят на бизнесдама?

Коментирай

Сели

преди 3 години

Галена е с 10 кг. по дебела от др. циганка

Коментирай

Ману

преди 3 години

Е какви лелки те са на по 30 тина и нещо години... Лелки са 40 и кусур годишните... Това е смешно две млади жени са това. Малко безлични еднотипни... Но чак пък лелки. По света вс известни жени, световно известни са на по толкова години... Кардашиян, моделите на Виктория сикретс дори са на по 30 ина вече... Най известните... Само в Бг е тая простотия с възрастта. Комплексар ска държава сме си и това е

Коментирай

***

преди 3 години

Знаеш ли, Ману, в случая определението "лелки" съдържа не възрастова характеристика, а пренебрежение т.е. някоя невзрачна жена. Ти се възмущаваш и разпалено обясняваш, че са млади жени и ги сравняваш със световно известни модели по възраст. Но те изглеждат отблъскващо не заради възрастта, а защото са ги "натаманили" както пише горе да изглеждат студени, високомерни, недостъпни, зли красавици. Нещо като модерен вид на злите магьосници от приказките. Такъв е образът и на световните модели, за което си права.Нооо, това не е образът на красивата млада жена. Това е един изкривен изцяло изкуствен, фалшив, пластмасов, лишен от човешко излъване вид. Застинала мимика, празни погледи, отдалеченост, сякаш не принадлежат на човешката субстанция. ВСЕКИ инсинктивно чувства, че това не сгрява душата,че леко плаши вместо да привлича. Те така.

Коментирай

eiiii

преди 3 години

i kakvo kato sme ot "Provence-at?" to puk edni stolichanki, edna klasa, edno chudo, vseedno ste ot Versailles. V sluchaiat poiasnenieto za georgrafskoto razpolojenie na t.nar. fanove na tia dve cuchela ne e nito validno, nito accuratno.

Коментирай

B.i.b

преди 3 години

Дъртите к**вета използват много Фотошоп!! Иначе на живо Николета Лозанова е жив травестит Галена пък е втората Андреа, в Инстаграм Яко Фотошоп видяхме я на живо е дебела, пъпчасала и състарена.

Коментирай

КОНСТАНТИНОВ

преди 3 години

НЯМАТ РАЗЛИКА,И ДВЕТЕ СА ПРИСТИТУТКИ

Коментирай

КОНСТАНТИНОВ

преди 3 години

НЯМАТ РАЗЛИКА,И ДВЕТЕ СА ПРИСТИТУТКИ

Коментирай

Клонинг

преди 3 години

Живеем в ерата на клонингите. И фотошопа.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.