Отново платени жрици напълниха „Ергенът”! Пловдивчанката Габриела струва 400 лв. за час…

https://hotarena.net/pod-pricel/otnovo-plateni-jrici-napalniha-ergenat-plovdivchankata-gabriela-struva-400-lv-za-chas HotArena.net
Отново платени жрици напълниха „Ергенът”! Пловдивчанката Габриела струва 400 лв.  за час…

Тазгодишният сезон на „Ергенът” стартира и за сърцето на пианиста Евгени Генчев ще се борят 25 момичета, които се опитаха да блеснат пред къдрокоското при старта на шоуто. Дамите влязоха в имението в Бодрум, където ще прекарат следващите седмици в опит да спечелят сърцето и любовта му. И тази година палитрата от кандидатки е доста богата, част от типажите се припокриват с първия сезон, но има и няколко свежи попълнения.  В „Ергенът” 2 има от екзотична танцьорка до продуктов мениджър, от макси модел до йога инструктор, от фармацевт до дама, загубила работата си, за да влезе в шоуто.

 

Дълги официални рокли, високи токчета, екстеншъни, филъри, мигли - това направи впечатление само в началото. Шокът беше още по-голям, когато част от момите си отвориха „човките”. Броят на тунингованите красавици е голям, а още по-трагичното е, че те са на по 21-25 г., а вече не могат да говорят, като причините са две – едната е беден речник, а другата огромното количество филъри в джуките.

Умишлено или не, но и тази година най-глупавата претендентка за сърцето на Евгени се казва Габриела. Тя е от Пловдив и се представя като инфлуенсър. „Уикенд” научи, че дамата не е никакъв инфлуенсър, а е най-обикновена компаньонка, тоест - проститутка. Габи се продава за 400 лева за час секс, а за цяла нощ ласки иска 2500 лева - все пак трябва да има за поддръжка и парцалки. Брюнетката се намира в столичния квартал „Витоша”, като предлага терен, ходи по адреси и хотели. Тя е упоменала и какво предлага - класически секс, орален, френска с презерватив, френска без презерватив, дълбоко гърло, стриптийз, строга господарка, влизане в роля и масаж.

„Здравейте, щом разглеждате обявата ми, значи сте попаднали на точното място. Ще се радвам, да се запознаем и да се видим. Гарантирам, че ще получите прекрасно преживяване, 100% медицински контрол и добро и коректно отношение. В цената за час влиза стандартен секс и френска с презарватив. Екстрите се доплащат допълнително. 1ч. гърлфренд експириънс (влиза в ролята на гадже) 800 лв.” – пише пловдивчанката в обявата, която беше спряна малко след като стартира шоуто.

Тя има 1400 кубика в гърдите и поне 10 мл филъри в устата, която вече й е увиснала. Брюнетката се хвали, че никога не е стъпвала във фитнеса, а ако нима нужда от подобрения отива при хирурга. В социалните мрежи се подиграват, че явно Габи се гледа в огледалото само до кръста, защото във визитката й лъсна увисналият й задник, който е осеян с целулит, а е само на 21 години. „Не искам да си представям на какво ще прилича след 10 години и колко ще е амортизирана, дори не желая да си го помислям” – коментират в социалните мрежи.

Габриела се хвали, че не работи, но не разкри как се издържа, разбира се, „Уикенд” научи, че е от продажба на тялото си. Из социалните мрежи не липсват мъже, които са се наслаждавали на прелестите на брюнетката и открито споделят това.

Момата едва ли се е поинтересувала, че с годините трябва да увеличава филърите в устата си, защото иначе ще увиснат. Това означава, че до 40-50 години вече цялото й лице ще бъде само една огромна уста.

„Не работя, гледам си кефа. Всъщност съм инфлуенсър, но и това не е лесно. Спират ме, заговарят ме, искат снимки. Такава красавица, такава богиня – как да я подминеш. Ако има как, може би в Пловдив една статуйка да ми направят, защо не, мисля, че го заслужавам. Като ходя на плаж, на всички мъже им падат ченетата. Искам мъжа до мен, да става мисълта за моята особа. Да мисли къде, да ме закара и какво да ми купи. Той трябва, да ме обича 90%, а аз останалите 10%. Никога не правя първата крачка. Аз съм най-красивата, конкуренция нямам, лъва не се страхува от чакали. Ще ги сгазя като танк!“ - така се представи Габриела, а зрителите онемяха от самочувствието на наглата курва.

„Паля от раз“, категорична е тя. Брюнетката изуми и с гениални мисли. Глупачката попита пианиста дали като пътува, си носи в багажа пианото с него. Евгени остана без думи и с ококорен поглед - направо не знаеше какво да отговори. Зрителите пред екрана също останаха ошашавени. Габи „закова” феновете на шоуто и с друга гениална мисъл. Двамата с Евгени се заговориха на тема пътешествия. „Разкажи ми къде си ходил“, помоли го тя, а ергенът обясни, че последно е бил в Япония. „Там ще отидем заедно“ – отвърна нахаканата девойка. На въпрос на пианиста къде й се ходи, Габи каза, че би отишла в Дубай, но я притеснява дългият полет. „Много искам да отида, обаче полетът ми е проблем, много време е“, каза Габи. „До Япония е още по-дълъг“, отвърна озадачен ергенът. „Така ли?“ – не скри учудването си Габриела, след което последва обяснение от страна на Евгени Генчев, че полетът до Япония е 17 часа. Тя допълни, че щом пътят е толкова дълъг, по-малко хора ще са ходили в Япония и в инстаграм няма да има толкова снимки от локацията. Коментарите след умозаключенията са излишни...

„Тази трябва да върви с направление за венеролог”, „По-добре да не беше проговаряла! Каква дива селяндурщина”, „Горката, осакатила се на млади години... и умствено също” – това са само част от най-милите и цензурирани коментари под снимките на силиконката.

Голям интерес предизвикаха момичетата с подаръците, които направиха на Евгени за първо впечатление, начина, по който представиха себе си и се заявиха пред конкуренцията. Един от най-атрактивните подаръци беше отливка на бюст. Пианистът я получи от Милица. Тя е секретарка и вярва, че „любовта е някъде там”.

Мони, която е екзотична танцьорка, провокира Евгени да покаже може ли самият той да танцува. „Така от кръстчето, нали?”, попита я той смутено, след като изпълни желанието й. Нейното обещание пък беше да го научи да танцува. Кристина Пламенова, която представя България на конкурса „Мис Вселена” и работи в областта на правото, пожела Евгени да подпише споразумение за техните отношения.

Още в първата вечер се създаде напрежение между Теодора и Мони за мястото, на което дамите седят. Дали това беше само инцидент или само начало на голяма вражда - ще проследим в следващите епизоди.

Моника е другата, която направи впечатление с огромните си джуки, изкуствена коса като метла и „брилянтни” изказвания как на 17 си е сложила джуки, а на 18 - силикон.

Прехвърлилата 30-те Евгения от София сама се определя за красива, има огромни джуки, но никога не е ходила на зъболекар. Част от момичетата направиха впечатление с лошите си, криви и видимо болни зъби. Явно имат страх от дентални лекари, но не й от инжекции с филъри, защото всичките са с „патешки устни”.

„Инвестирали пари за джуки и цици, вместо да си оправят усмивките. Има няколко и със зъби като на Благо Джизъса - това е другата крайност, но, момичета, между тези двете противоположности има и междинен вариант, а той е да си поддържате усмивките с редовно ходене при стоматолог” – коментират в социалните мрежи и с право. Евгения, тежкотонажната Пам и Габриела със сигурност имат нужда от стоматологично лечение.

Както „Уикенд” вече писа, Евгени се е влюбил в една от участничките. Става въпрос за бесарабската българка Ирина Карабаджак, която е успяла да плени Генчев. Тя се представя като блогър и бизнес дама, собственик на онлайн бизнес за бебешки аксесоари. Момичето от години живее в България, но все още говори с акцент, заради което други участнички първоначално я объркват с рускиня.

„Знам от сигурен източник, че Ирина печели. Освен това в един подкаст натъртиха на това, че знаят, че Ирина стига много, много напред. Преди това беше гостувала Блага от първия сезон, която доста си развърза езика и каза, че Евгени е във връзка след предаването. Зад камерите вероятно е издала и че Ирина е избраницата“, пише потребителка в официален канал на шоуто. Преди месец Евгени и Ирина са били засечени от нашенци да се разхождат в Париж, което означава, че все още са заедно и любовта им не се е изпарила след приключване на формата. Дали пък именно тя не е загадъчната украинка, с която той живее от години? И просто да се е записала в шоуто, за да не лъсне факта, че Генчев се появява да си търси булка, макар и обвързан?

Двойничка на Луна първа напусна шоуто

 

Преводачката от немски Паолина е първата, която напусна завинаги имението на Евгени. „Не мога да кажа, че съм разочарована. Все някоя трябваше да си тръгне от нас. Важното е да си №1 в нещо”, казва тя на сбогуване.

Блондинката ще бъде запомнена с огромните си изкуствени зъби, перхидролената си коса и приликата си с фолк динозавърката Луна. Ретро визията не помогна на 35-годишната участничка, която не получи роза на първата церемония в шоуто.



Пухкавелката Пам Велидис от „Ергенът”:
Аз съм ходеща цица!

 

Родената в Карнобат моделка на продукти за едри жени прави комедийни представления с Алекс Раева и Гери Турийска

 

„Аз цялата съм една ходеща цица!” Това изречение е сред многото, с които пухкавелката от шоуто на Би Ти Ви „Ергенът” може да ви втрещи. Изричала го е не веднъж и два пъти директно от сцената пред многобройна публика. В риалитито тя се представи като есеист и модел на продукти за едри жени, но всъщност се занимава и с много други неща. Сред тях са стенд ъп комедии, в които с чувство за хумор разкрива случки от собствения си живот. На сцената с нея излизат популярни жени като Алекс Раева, Гери Турийска, а понякога – и депутатката и многодетна майка Елисавета Белобрадова.

 

На пръв поглед 32-годишната Пам Велидис изглежда и се държи като типично момиче от голям град. Истината обаче е, че детството и юношеството си е прекарала в Карнобат. Истинското й име е Пламена Великова. Израснала е почти без родители. Майка й и баща й заминават да работят в Гърция още преди влизането на България в Евросъюза. Една от служителките, които подготвят документите им, вместо Великов изписва името на баща й като Велидис. „Това е най-якото име, което някога съм чувала!”, убедена е малката по онова време Пламена. Момичето си води дневник и записва в него името, което я е впечатлило. След години го приема като свой артистичен псевдоним.

Макар че през повечето време е била лишена от контрола на родителите си, Пам не тръгва по „лошия път”. Тя е много добра ученичка и до ден днешен е благодарна на учителите си в Карнобат, които й обръщали специално внимание и й показали колко ценно е знанието. Вместо обаче да се насочи към някоя практична професия, когато идва ред за университета, тя избира философия, а после – магистратура по социология в Нов български университет. Всичките й познати се притесняват, че с тези дипломи цял живот ще бъде безработна и накрая ще умре от глад. Момичето обаче е твърдо убедено, че именно това иска да учи.

Междувременно то води жестоки битки с комплексите си за малоценност. „Минала съм през тежки моменти, в които се отвращавах от себе си и от тялото си. Минала съм и през сериозни хранителни разстройства, но явно имам устойчива психика, благодарение на която разбрах колко ми вредят и... стигнах тук. „Тук“ означава, че днес, преди да изляза, се изкъпах в баня с огромно огледало, в което се оглеждах с огромно удоволствие. След това намазах тялото си с балсам, облякох си бельото и роклята, сложих си грим, оправих си косата със същото удоволствие и си казах „Страхотна си, Пам, давай напред!“, разказва Велидис преди време пред едно дамско списание. „Имам стрии, имам целулит, но се счупвам да ходя на зумба, йога и таебо не за да свалям килограми, а за да сваля тежестта на различните енергии, натрупани през деня”, твърди тя.

Как става модел? Първата фотосесия й прави приятелка от университета. Скоро след това се оказва, че фирма за облекло за едри жени търси модел. Приятелката убеждава Пам да изпрати снимките си. „Много се притеснявах. Питах се искам ли да поема по тоя път. И си казах: „Не, но трябва!“. Защото въпросът е не да покажеш себе си, а красотата и удобството на всички тези дрехи и колекции, които биха помогнали на други жени да намерят своя начин да изглеждат и да се чувстват добре”, твърди тя. За Велидис да бъде модел е битка с егото в името на послание, което иска да изпрати към всички жени – да обичат себе си такива, каквито са, без да целят промяна на всяка цена само за да се впишат в представите на някой друг.

Днес младата жена няма проблеми нито със самооценката си, нито с мъжете. Знае коя е, знае какво умее да прави, какво иска и приема себе си с всичките си качества и недостатъци. Не й липсват ухажори и твърди, че когато е с мъж в спалнята, никога не гаси лампата. Все още обаче не е минала под венчило, а се говори, че е влязла в „Ергенът” не толкова за да се хареса на главния герой тази година – пианистът Евгени Генчев, а за да покаже, че има място под слънцето и за жени с нейните мерки. В риалитито тя среща пренебрежителни погледи от страна на някои участнички, които смятат, че не е подходяща за подобно предаване.

„Не искам да съм гадна, ама... не мисля, че много си отиват с Евгени. По-скоро ми напомня двама герои от едно детско – „Цар Лъв”. Тимон и Пумба! Тя наистина е страшна!”, коментира Габи от Пловдив, която се хвали, че не стъпва във фитнес, но е „изваяна като статуетка”, защото разчита на „доктора” да махне всичките й тлъстинки. Тя дори измисля прякор на Велидис – Дюнера. Пам от своя страна е сигурна, че ако бъде нападната открито заради външния си вид, ще реагира по възможно най-адекватния начин.

7 Коментара

Мария

преди 1 година

Не е 400 лв на час,а 4 лева на час

Коментирай

Роси

преди 1 година

По принцип не коментирам често, но тази госпожица е зверски не лицеприятна и на външен вид, и на държание! Неписано правило е най-бездарните особи да са с най-голямо самочувствие! Деградация!

Коментирай

А,

преди 1 година

Вие жълтурите отново пробутвате отпадъците у държавата на аудиторията която не се интересува от такива.

Коментирай

Anonim

преди 1 година

Ергенът, порно формация лие или секс услуги?!

Коментирай

олеле

преди 1 година

Тези жени с уста като маймунски гъз мнооого плашат.Горкият ерген.

Коментирай

Loca

преди 1 година

Точно в десетката! Не можах да разбера как и кога тази държава стана родина и символ на проститутките, евтиното държание и силикона! На най-простите и евтини жени и най-тъпите комплексирани мъже. В каква ''нормалност'' живеем?

Коментирай

dudu

преди 1 година

А горкия. На него му плащат .Тъй ,че дреме му на .......!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.