Отровиха дакела на Халваджиян

1047
20 Юли 2018, 14:00Истински ужас сполетя Ахавни Халваджиян! Пиарката на тв клана още не може да преживее загубата на своя дакел, научи HotArena.Любимецът на пиар дамата почина преди дни, а нейните съмнения са, че то е умишлено убито — отровено с антифриз, пише „България днес”.


Нечовешкото дело остана неразбираемо за Ахавни, която още не може да приеме, че е възможно някой да причини подобна неописуема болка на едно невинно животно.

От 2 дни се опитвам да се убедя, че моят най-добър приятел, моят лечител и учител, детенцето ми, си е отишло случайно.

Че не е било убито от някое подобие на човек, което с пълното съзнание какво върши подхвърля храна с антифриз, за да убива живи същества!”, пише тя.


„Опитвам се да се залъгвам, че не е възможно, противоречи на всичко, което наричаме човешко, да съществуват подобни изчадия! Просто се опитвам да не обезумея от гняв и мъка. Защото цяла нощ гледах агонията му и погледа му, който търсеше помощ от нас!

Хората, които бяхме всичко за него и които не можахме да направим нищо! Да ги преследват очите на невинните им жертви в един Ад безкрай, това им пожелавам! Да се гърчат с техните мъки. Вечно! Това им пожелавам.


Нещастни, болни изроди, жалки подобия на човешки същества! Никой никога няма да ги обича както той ни обичаше, както ние обичахме него.”, написа разтърсената Ани в социалните мрежи.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени