Отварачката харчи по 50 бона на месец, скоро ще фалира и поредния си банкомат

https://hotarena.net/laifstail/otvarachkata-harchi-po-50-bona-na-mesec-skoro-shte-falira-i-poredniia-si-bankomat HotArena.net
Отварачката харчи по 50 бона на месец, скоро ще фалира и поредния си банкомат

Мара Отварачката е по-опасна от всяка банкова и икономическа криза. Пенсионираната фолкаджийка е способна да фалира дори и милионер, защото харчи като руски ЗИЛ. „Уикенд” научи, че заралийката излиза доста скъпо на мъжа си Мирослав, защото профуква на месец по 50 0000 лева. Бизнесменът е с 600 бона назад за едногодишната си връзка с Мария, като в тази сума не влизат колите и бижутата, които й подари лихварят.

„Много е заслепен от любов. Сякаш му е направила магия и не вижда, че Мария ще го разори, както почти успя с предишните си мъже, но те навреме се усетиха и я изритаха. Мирослав не печели толкова, колкото харчи по новата си жена. Добре че поне спря да пее, че ако требваше да плаща клипове, песни и тоалети, съвсем щеше да го закъса”, коментираха от обкръжението на мъжа, който е луд по кака си Марийка.

Чалга дивата не щадяла пачките на третия си мъж и щедро харчела пари от кредитната му карта, който той любезно й е предоставил. 40-годишната брюнетка не си поплюва и успя скоростно да оплете в мрежите си Мирослав, както и да го заведе пред олтара.

Бившата пайнерка не престава да демонстрира луксозния си начин на живот и да харчи хиляди левове за дрехи и аксесоари. Освен съпругата си, лихварят Мирослав трябва да издържа и дъщерята на Мария, както и майка й Йорданка, която незнайно защо все още не се е нанесла в новия семеен дом на щерка си. Всеизвестно е, че Отварачката върви в комплект с „мама Данче” и Марая, а преди с тях вървеше и сестра й Ирена, та мъжете на певицата бяха длъжни да издържат цялата женска фамилия. Сестрата на Мара от няколко години има свое семейство в Германия и вече не разчита на издръжката на кака си, но родителката им Йорданка не работи повече от 20 години и Мария, по-скоро мъжете й, са натоварени със задачата да издържат Даци, както й казват близките, а тя има ангажимент само да е красива и да си търси млади любовници.

Отварачката редовно си купува дизайнерски дрехи и чанти за хиляди левове, които демонстрира в социалните мрежи. Отделно от парцалките, брюнетката харчи и луди пари за разкрасителни процедури, фризьор и гримьор. Мария скоростно стопява банковите сметки на все още богатия си мъж.

„Нейното е разхищение. На фона на толкова бедни и гладни българи да пръска толкова пари за дрехи, си е пир по време на чума\", коментират завистливи колежки на заралийката.

10 Коментара

Бебо

преди 2 години

Кой е виновен, че бачо е малоумен?

Коментирай

гост

преди 2 години

браво на Мара.... не е луд този дето яде баницата... кефя и се яко....... света е пълен с глупаци и си заслужават съдбата

Коментирай

Z.B.++

преди 2 години

Вампир който изсмуква жертвите си надали заслужава възхищение. Парите дават безкрайни възможности, но примитивът може да измисли само купища маркови буклуци за да ги сложи в социалните мрежи че да й завиждат. Това е нейният богат, но всъщност беден, изцяло материален свят. Няма и капка въображение ни тя, ни мъжът й.

Коментирай

Нещо не пасва

преди 2 години

Нещо не се връзва, уж говорите за супер луксозен живот на чалгарката, 50 000 на месец харчела, а в инстаграма само пред прозореца вкъщи се снима и то със старите си екипчета и стари чантички. За 50 000 на месец трябва всеки ден да е по магазини, ресторанти, частни самолети и курорти. Може би бюджетът й е доста по-нисък, особено след като не е нищо особено и мъжът й не е богат, а е единственият който я взе на тази възраст и тя работи, с какъвто материал е останал.

Коментирай

Ева

преди 2 години

С НИЩО НОВО НЕ Е ИЗКОЧИЛА.НАСИ СИ СТАРИТЕ ЧАНТИЧКИ,ТУК ТАМ НЯКОЕ ФАЛШИВКО ШАНЕЛЧЕ ПОКАЗВА.

Коментирай

7

преди 2 години

Хиляди българки един мъж не могат да оженят за себе си , а тя трети. Браво! Има някакви качества жената за да го постигне.

Коментирай

hhhhhh

преди 2 години

И аз не вярвам Мара да харчи по 50 бона месечно. 5 - може да се приеме. Половината ѝ гримове са рекламни - демек срещу снимки в инстаграм, не за пари. Козметичката и тя. То туй дъртото джудже надали и яде много, че квато е 155, 2 кила нагоре и ще изглежда като Андрея. Няма лошо в ПиАр статиите, но нека бъдат смислени.

Коментирай

о

преди 2 години

Не знам някой да е разорила, защото и двамата й бивши съпрузи и семействата им си живеят много добре и не личи да имат каквито и да било финансови проблеми. Подобен злобен бълвоч е излагация за журналистическия и даже за човешкия род. Не виждам защо трябва да упрекваме Мария за това, че странички като тази си измислят "новини", за да захлебят нещо на гърба на известните. Не е виновна тя. Също не виждам стандарт за 50 хиляди, нито вярвам, че мъжът й има толкова пари, които да харчи по нея. Най-вероятно ако имаше по 50 хиляди лева бюджет за харчене по жени, нямаше да е и с нея, а с друга жена. Но със сигурност не е някой прошляк и се радвам много за нея, че вече трети път се омъжи. Браво на нея ! Дано е щастлива!

Коментирай

От село съм

преди 2 години

Най много 5000 да й дава, може би 3000. Щерката си има баща, който и плаща частното училище и купува някоя дрешка. Баба Данче износва от Марчето парцалките и си менкат чантите. Тоя Миро не е нито толкова богат нито толкова тъп, че да се ръси с такива суми.

Коментирай

Миро

преди 2 години

За човешкия род???

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.