Пайнера разкри сензационно: Андреа и Кубрат са заедно!

6201
07 Януари 2020, 12:00


Андреа и Кубрат Пулев несъмнена отново са заедно  и този път не става за слухове интерпретации, а за официално потвърждение, видя HotArena.

То идва от бившия работодател на фолк-певицата инж.Митко Димитров. Музикалният продуцент си пусна снимка с Андреа от срещата, на която двамата изгладих различията си и скандалните нападки, които си отправят в последните месеци. Двамата се видяха малко преди Нова година, за да си кажат право в очите какво мислят един за друг. Непознат досега факт е, че  на срещата е присъствал и боксьорът.  Това стана ясно от  кратко обръщение,  което Пайнера пусна вчера по обяд.

"Поради многото запитвания от наши почитатели и спекулиране с името ми и политиката на Пайнер, спрямо участията на Андреа, съм длъжен да вкарам яснота и да декларирам, че не сме възпрепятствали този процес, още повече да налагаме забрани или каквито и да са рестрикции.

Затова направихме полезна и за двете страни среща и се разбрахме стискайки си ръцете в интерес на музиката, в името на добрите ни успехи през годините и с разума на позитивно мислещи хора!!!

Андреа не е в Пайнер, но всички, които проявяват интерес към нея за участия, концертни изяви и предавания, може да се свържат с нейния екип и да се договорят лично по въпроса, без да има каквато и да е намеса или възпрепятстване интереса към нея от страна на Пайнер!!!

Като доказателство на достоверността на думите ми, лично фотограф на снимката е Кубрат Пулев, на когото пожелавам успехите, с които да прослави България пред света!
А през настоящата Нова година, на всички наши почитатели, партньори, служители, изпълнители и на всички българи, крепко здраве, щастие и най-доброто тепърва да ни предстои!", написа инж. М. Димитров

Андреа и Кубрат се разделиха в края на лятото на миналата година,  но дълго време не го признаваха публично.  С половин уста и двамата подсказаха,  че може и някой ден отново да се съберат. Преди време "България Днес"  писа,  че двамата са се срещнали в хотел в Пловдив, а новият шанс на връзката им вече официално е факт.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:))))))))
Преди 1 година
-1
На никой не му дреме за никого от споменатите в материалчето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ььь
Преди 1 година
-2
Каква смешница ударила на себе си фотошоп сплеснала си лицето на полувина оправила бръчки тен а човека в дру г цвят
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да да
Преди 1 година
-1
верно, Димитров е като застанал до восъчна фигура..ужас


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени