Пълен майтап! Лоренцо: Гринго ме научи да съм честен!

3016
23 Януари 2019, 10:24


Синът на Софи Маринова – Лоренцо, е роден през 2002 година. Тийнейджърът вече уверено крачи по стъпките на звездната си майка. Лоренцо има няколко песни зад гърба си. Въпреки че започва кариера, той не оставя училището на заден план.

Пред "България Днес" синът на Софка разкри любопитни подробности около сватбата, която стяга майка му, както и неща от личния си живот, като споделя, че половинката на Софка –Гринго, го е научил да бъде честен. Точно тази част от интервюто звучи малко абсурдно, имайки предвид, че младият любовник на Маринова бе арестуван и лежа почти година в ареста с обвинение за рекет и изнудване. Ето какво още споделя младият наследник на Софка.

- Лоренцо, здравей! Преди дни излезе новата ти песен. Как успяваш да съчетаеш ученето с музиката?
- Училището е важно за мен. Не пропускам час. Върви добре. Мога да се похваля, че нямам двойки - само петици и шестици имам.

- Кой е любимият ти предмет?
- Географията ми допада. Това е любимият ми предмет. Обичам да научавам нови неща. Историята също ми е силна. В учебниците има много интересни теми, които са ми любопитни.

- Предстои голямо събитие за семейството ти - сватбата на майка ти с Гринго. Вълнуваш ли се?
- Честно казано, доста се вълнувам. За първи път майка ми се жени. Имала е предишни връзки, но до сватба не се е стигало. Затова съм леко развълнуван. Ще бъде доста интересно със сигурност. Подготвил съм няколко изненади за мама и Гринго. Надявам се да се зарадват на тях. Все още не знам каква ще ми бъде ролята по време на сватбата.

- С Гринго как се разбирате - чувстваш ли го като баща?
- Трудно е да кажа, че го чувствам като баща. Все пак аз си имам татко. Много държа на Гринго, уважавам го. Винаги търся помощ от него. Най-често го моля да не казва на мама, когато съм направил някоя беля. Той е по-снизходителен. Не ми се кара толкова много.

- На какво те е научил Гринго?
- Да бъда честен и добър. Дава ми съвети и как да се държа с момичетата (смее се). Най-вече ми е помогнал да стана мъжкар, какъвто е той. Основно с него водим мъжките разговори.

- Имаш ли си приятелка?
- Да, имам си гадже. Заедно сме от няколко месеца. Тя е с три години по-голяма от мен. Хванах си кака, да ме отрака, както се казва в поговорката (смее се).

- Имаш няколко самостоятелни песни. Работиш ли по нови проекти?
- Преди няколко дни излезе новата ми песен. За кариера още не мога да говоря. Моето не е точно това. Имам твърде малко песни, за да говорим за сериозна кариера.

- А мечтаеш ли да направиш голяма кариера?
- Естествено. Натам съм тръгнал. Майка ми много ми помага. Дава ми постоянно съвети. Има и критика от нейна страна, но това е нормално. Тя е голяма изпълнителка и аз искам да я стигна. Една от мечтите ми е да постигна това, което е постигнала майка ми. Това го казвам винаги. Тя ми е модел за подражание.

- Имате ли идеята да направите дует - между майка и син?
- Засега не. Амбицирал съм се да работя сам с музиката. След време - не се знае.

- Какво обича да прави Лоренцо в свободното си време?
- Имам много хобита. Едно от тях е да играя футбол. Често ходя и на кино. Обичам всякакви филми. Харесва ми и да пътувам. Обожавам да съм на нови места. Да видя красотите на България и света. Доста често пътувам из страната, но искам да обиколя и други държави. Като цяло животът ми е интересен.

- Коя страна мечтаеш да посетиш?
- От години исках да отида в Америка и ето че и тази мечта ще стане реалност. През май месец ще замина за Щатите с мама. Тя има турне в САЩ и Канада и аз ще бъда с нея. Визите ни вече са готови. Набелязал съм местата, които искам да посетя. На първо място в списъка ми е Сентръл парк в Ню Йорк. Чувал съм хубави работи за него. Искам да го разгледам. На снимки изглежда супер красиво, надявам се на живо да е още по-вълнуващо. Другото е Ниагарският водопад, който е на границата между САЩ и Канада. Който ходи в Америка, винаги отива там, така че и аз няма да съм изключение.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До просто мнение
преди 3 месеца
-1
ПРОСТО ЦИГАНИ!!!!ВАРИ ГО ПЕЧИ ГО ПЪРЖИ ГО ФЛАМБИРАЙ ГО НЕ ПОДЛЕЖИ НА ТЕРМИЧНА ОБРАБОТКА!?!?НАЙ ГОЛЕМИЯ ТАШАК Е ЧЕ ГРИНГО БИЛ ГО НАУЧИЛ НА ЧЕСТНОСТ???ВИЦ НА ГОДИНАТА!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Светлана
преди 3 месеца
0
Абе Лоренцо ли си , Леонардо ли си ... Поразяващата ръка ли беше , Гринго ли беше , не лежа ли в затвора от честност , бе момче , или за изнудване беше !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Просто мнение
преди 3 месеца
-12
Евала! Детето е прекрасно, чисто, дейно! Няма какво да си кровим душата-Софка е възпитала по-свястно дете от повечето “българи”! Браво!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Просто мнение
преди 3 месеца
-10
Евала! Детето е прекрасно, чисто, дейно! Няма какво да си кровим душата-Софка е възпитала по-свястно дете от повечето “българи”! Браво!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Pepo
преди 3 месеца
0
Един тип от мен !!!!Посети родината си Индия(Пакистан)!!!Ще ти хареса забери със себе си РОДАТА !?!?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мим
преди 3 месеца
0
ЧЕСТНА ЦИГАНСКА
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени