Пам сваля 10 кг след „Ергенът“

https://hotarena.net/laifstail/pam-svalia-10-kg-sled-ergenat HotArena.net
Пам сваля 10 кг след „Ергенът“

Близо 10 килограма е свалила пухкавата моделка Пам след участието си в „Ергенът“. Пищната червенокоска започна още по-интензивни тренировки в залата след края на предаването, в което се бори за сърцето на Евгени. Всъщност Пламена Велкова, както е истинското й име, тръгва на фитнес с цел отслабване малко преди старта на снимките. Вдъхновява я нейна приятелка.

„Действително съм 10 килограма по-слаба. Направих мускулна маса. Тренирах още преди да започне предаването. Не спирам и до днес. Ходя в залата пет пъти седмично“, разкрива Пам. Любимите занимания в залата на атрактивната мадама са упражненията за крака. Тя може да вдигне цели 200 кг.

„Имам стрии, имам целулит, но не се притеснявам“, разкрива мацката, която е една от най-обсъжданите в „Ергенът“, пише България Днес.       

5 Коментара

Гадост

преди 1 година

Да тренира мозъка си поредната кандидатка за слава

Коментирай

Get real

преди 1 година

Уж се харесват такива,каквито са,но веднага тръбят като свалят някое кило..всичко е маска явно!

Коментирай

az

преди 1 година

И аз съм забелязала това течение.Но явно не издържат на хейта,а и все трябва да се пласират някъде след цялата тази реклама ,която си правят.Даже една адел не издържа и заслабна.Всичко е яко комплекси.

Коментирай

преди 1 година

успех и с останалите 40

Коментирай

Lusi

преди 1 година

Повръщам от дебели жени

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.