Папи Ханс в най-откровеното си интервю: Разбираме се изключително добре с алкохола! (Защо се е разделил с Дара и още... ТУК!)

17 Февруари 2019, 14:00


Певец, поет, писател, сценарист на клипове, творчески директор в рекламна агенция, бивше гадже на поп и ар ен би изпълнителката Дара – всичко това е Константин Трендафилов. Големия си пробив в шоубизнеса той направи с хитовете си „Кекс” и „Супер палав”, а популярността му нарасна допълнително и покрай участието му във „ВИП Брадър 2018”.  Звездният му поход продължава – той ще е сред участниците в новия сезон на „Като две капки вода”, стартиращ в края на месеца.

Артистът с творчески псевдоним Папи Ханс разкри много от себе си в най-одумваното телевизионно риалити, но как ли се развива животът му сега – няколко месеца след излизането му от Къщата? Информация за това получихме лично от него в кратко, но и доста съдържателно интервю, пише "Уикенд".

- Папи, мина вече доста време от „ВИП Брадър 2018”. Поддържате ли приятелска връзка с някой от съквартирантите ви в шоуто? 
- Да, с Наско и Стефан се чуваме и си пишем всеки ден. Щастлив съм, че намерих приятели във „ВИП Брадър”. С Наско се виждаме по-рядко, но със Стефан редовно тренираме в една зала. Като изключим Кулагин, всички останали бяха хора, с които мога да се разбера, въпреки различията ни.

- Променен ли сте след участието си в шоуто?
- Никак. Може би само относно спането - пречупи се някаква бариера в мен и сега вече имам чувството, че бих могъл да спя и на улицата.

- А относно алкохола?
- Разбираме се изключително добре с алкохола. Винаги е било така и продължава. Случвало се е понякога да прекалявам, но никой не може да каже, че ме е виждал пиян. Като прекаля, ми се замайва главата и си тръгвам.

- Добре ли ви се отрази хонорарът от „ВИП Брадър”?
- Не е да съм влязъл беден в шоуто и сега да щракам с пръсти заради хонорара. Не съм разчитал на тези пари. Сливат се с моите и животът си продължава.

- Ласкае ли ви фактът, че емблематичното ви парче „Кекс” попадна в статия на британско издание?
- Такъв човек съм, че дори утре да получа Нобелова награда, вероятно след два дни ще забравя това. Известност и капитал не могат да ме накарат да си променя начина на живот и мисленето. Грозно е, когато човек започне да прави изкуство, за да получи висока оценка. Не съм целял по никакъв начин британско издание да отрази „Кекс”. Ако започна да създавам парчета за изданията на Албиона, сигурно ще се проваля гръмко. Просто продължавам да си правя моите неща.

- Автор сте на последното парче на Луна „Леко, леко”. Лесно ли се сработихте с тази неподражаема фолк фурия?
- Не мога да кажа, че ми е било лесно и че съм безкрайно очарован от колаборацията ни. Няма да влизам в детайли за случая, ще кажа само, че се радвам се, че парчето работи за Луна. Впрочем, учудвам се, че тя ми развя името, предпочитам да бъда в сянка. Аз работя с още двама души, забавлявайки се, правим музика за всякакви изпълнители.

- Все още ли ваш идол е Мариус Куркински?
- Да, несъмнено той е сред идолите ми. Чисто музикално това е човек, който е направил един от най-безсмъртните денс хитове, каквито в България са изключително малко. Клубни парчета, които да звучат и до днес, са песента на Мариус и на Миро „Губя контрол”. И до днес пръскат.

- Споделял сте, че сте бил с манекенки, актриси, интелектуалки... Повърхностен ли сте спрямо жените? Харесвате ли тунинговани?
- Няма нищо по-хубаво от естествената хубост и гърди. Не, не се намирам за повърхностен. Но да, ценител съм на красотата и тя за мен е 100-процентово условие да бъда в някакви отношения с жена. Това е и нещото, което очакват и дамите отсреща. Не случайно полагам усилия за външния си вид, за да мога да покривам условията на нежния пол, да се харесвам. Одобрявам подобренията, когато наистина има реална нужда тях. Човек трябва да се грижи за външността си, но и да се приема такъв, какъвто е.

- В какви отношения сте с бившата ви приятелка – певицата Дара?
- Изключително добри приятели сме. Тя ме защити във „ВИП Брадър”, а същото и аз бих направил за нея. Два месеца преди да вляза в шоуто бяхме скъсали.

- Злите езици говорят, че й дължите 10 000 лева.
- (Смее се.) За какво й ги дължа тези пари?! Аз пък имам информация, че злите езици са ми заборчали на мен с 500 000 лева. 

- Заради изневяра ли се разделихте с Дара?
- Не, не е имало изневяра. Просто в един момент осъзнахме, че ни е по-леко да сме разделени, отколкото да сме заедно. Приятелството ни се развали заради връзката ни, а не бива да е така. То трябва да остава!

- Баща ви Владимир Трендафилов е бил сътрудник на ДС, агент с псевдоним Богдан. Как гледате на това?
- Баща ми е професор. Цял живот се е занимавал с английски език и литература, добричък е, почтен и смирен човек. В онези времена е бил изнудван и заплашван от милиционери. Те са идвали през нощта в дома му, целейки да го вербуват, за да им снася информация. Принуден, баща ми е започнал да твори някакви неща в сферата на литературата - хем да го оставят на мира, хем животът му да си продължава нататък, като дава това, което искат от него. Били са изключително свирепи години! Хвърлянето на камъни днес и причисляването на всички, дори на жертвите, към това название – агент на ДС, е изключително грозно. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Изкъпи се!
преди 3 години
-2
Измий си косата!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени