Парното загуби делото срещу Богдана и Стефан! (Подробности)

1104
19 Юни 2019, 13:53


Парното е загубило делото срещу естрадните легенди Богдана Карадочева и Стефан Димитров, узна HotArena.

 

Решението на съдия Димитър Димирев е взето няколко дни след 70-годишния юбилей на композитора, а точно след месец същото число ще закръгли и обичаната певица.

 

От „Топлофикация“ заведоха съдебно дело срещу музикалния тандем заради неплатена сметка от 51,24 лв. на техен имот, който се намира на столичната улица „Гургулят“, срещу парка на НДК. Сумата е начислена за периода 1 – 30 април 2014 г. На заседанието на 2 май адвокатът на семейството – Стоянов, оспори иска, като заяви, че абонатният номер, за който е въпросната сметка, е на името на друга жена, а имотът се намира в съседния вход В, а не в А, където подсъдимите са имали жилище, писа „Телеграф“.

 

Точно в този период изпълнителите са продали апартамента от 79 кв. м. на 58-годишен мъж, който също се казва Стефан Димитров. Въпреки това те са погасили последната сметка след смяната на партидата на новия собственик и фактурата бе предоставена на съда.

 

Всичко това е дало резултат, тъй като в решението на Софийски районен съд пише. Че отхвърля като неоснователни предявените искове с правно основание. Парното е осъдено да заплати разноските по делото в размер на 300 лев и още 300 лв. за адвокатско възнаграждение. Решението подлежи на обжалване в двуседмичен срок.





Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени