Първо в HotArena! Ето кой ще спечели 100 000 лева довечера в Hells Kitchen!

4382
24 Май 2018, 16:09


Най-гледаното предаване за кулинария  „Hell's kitchen“  вече е на финалната права, а до нея без учудване достигнаха двамата най-добри - Филип Спасов и Дани Спартак.

 

Те са изключително подготвени и финалът със сигурност ще впечатли, но наградата сякаш вече е с логичен победител, научи HotArena.

 

Макар и Дани, и Филип да заслужават наградата от 100 000 лв и място в кухнята на шеф Ангелов, победителят довечера ще бъде Спартак.

 

Причината за това, шушукат запознати, е, че Дани просто има по-голяма нужда от победата и шеф Ангелов ще оцени готвача. Филип също има огромни познания, но везните наклонили към Дани, заради прост факт - Спартак няма собствен ресторант.

 

Спасов вече има такъв, както и фирма за кафе и доставки на храна. Така наградата да работи в чужда кухня - тази на шеф Ангелов, както и 100 000 лв не са били примамливи за френския възпитаник.

 

На другата крайност е Дани Спартак, който макар големите си умения, няма възможност за свой ресторант и в момента работи като служител за друг човек. Така логичният избор всички да са щастливи бил избран с финал от най-добрите участници, на който Филип да получи необходимото признание, а Дани да спечели необходимото си място.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вани
преди 10 месеца
0
Отново познахте.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени