Павел и Венци Венц стават треньори в „Гласът на България”

3920
03 Август 2017, 10:36Павел и Венци Венц стават треньори в „Гласът на България.” След успешната си изява като водещи, двамата рапъри заемат позициите и на менториу научи HotArena.


Дуото скандализира с песните си, се издигна в риалитито изключително много предишния сезон. Затова вече ще оценяват талантите в шоуто.


По всяка вероятност заради тях някой от предишните четирима ще си тръгне от шоуто—Поли Генова, Графа, Камелия или Иван Лечев.


Поли е любимка на продуцентите и е канена да журира на всякакви конкурси. Тя обаче отказа да бъде част от журито на конкурса на „Х Фактор”, за да жъне другаде популярност.


Така нейните шансове за работа и през есента се увеличават на 100%.

Почти сигурно е напускането на Иван Лечев от шоуто. Още миналия сезон китаристът не успя да се впише и да спечели аудиторията. Според зрителите той няма място в предаването, а Графа и Камелия са с равни шансове да останат.


Продуцентите на музикалния формат са доволни от тях и обективните оценки, които дават. Една от причините за рокадата в предаването, е по-ниския хонорар, който рапърите искат.

Павел и Венци са навити да вземат малко пари, но да имат повече правомощия в риалитито.


Дуото е изключително харесвано от тийнейджърите, което също е голям плюс за тях. Голяма част от малчуганите са луди фенове на двамата и интересът към шоуто, ако те са жури, би бил огромен.


И въпреки че стартът на новия сезон е скоро, продуцентите още мислят, кой ще замени Павел и Венци като водещи. Със сигурност обаче лицата на шоуто отново ще бъдат две.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени