Перверзен тип си го развя пред Андреа Банда Банда, тя го направи за резил в мрежата (Брутална снимка)

12 Август 2020, 10:56


Развратен фен успя да ядоса Андреа  Бандова, позната със запомнящия се псевдоним Банда Банда, видя HotArena. Андрея се разгневи заради неприлична снимка от псевдо почитател, на която мъжът е  със свалени гащи и решава да си пробва късмета по този безумен начин.

"Може би получаваш и други такива снимки, но тази различна според мен!" гласи палавото послание под фотоса на развратника.

„Това е много масово явление. Много момичета и жени с популярност получават подобни снимки и просто ги игнорират и не говорят за това, защото е неловко“ споделя Андреа пред „България Днес“. Тя е категорична, че изпращането на голи снимки е сериозен проблем, на който трябва да се отдели нужното внимание. По думите й тя получава десетки съобщения от подрастващи девойки, които изпадат в подобна ситуация. Една от тях е 14-годишна нейна последователка, която казва, че й е омръзнало да получава срамотиите на 20-годишни мъже, които й задават неудобни въпроси. Андреа казва, че остава потресена от подобен топ съобщения.

„Сега, с натиска на социалните мрежи, мисля, че изключително важно да се говори и да се обсъждат такива неадекватни постъпки опасни за малките, които живеят в Instagram, Фейсбук, тик-ток и буквално всеки може да покаже или изпрати каквото си поиска на другия". Андреа не получава често подобни снимки, но държи при всяка такава, да го разгласява и да вдига шум, най-малкото да засрами мъжете, които го правят.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гнус
Преди 1 година
0
Адски противна женка! Грозно, много грозно, прегърбено и мегатъпо и неадекватно същество. Дразнеща. Учудвам се, че има последователи...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
מלא שנאה
Преди 1 година
0
Не харесвам Андреа Шайка Шайка, но е права за подобни мазни загорели пишлемета, както и за техните женски еквиваленти. Крайно време е подобни кретени да спрат да си завират гнусните полови органи в лицата ни или поне да заработват дискретно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
И кво е тва “банда, банда “ простотия....
Преди 1 година
0
Как да приемеш насериозно някой който с гордост нарича себе си така ?!?! Лиготии и интернет промивки на мозъка....кой го толерира и тва недоразумение. Безсмислено предаване с още по безмислениа БАНДА НеКАДЪРНИЦИ !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gost
Преди 1 година
0
тая па... смешница. Всяка известна или просто по- хубава жена е получавала такива снимки... Тоя маймуняк Андреа Банда Недоебанда за каква се мисли. Мисирка на Галла- застояла.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени