Победителката в “Хелс Китчън“ зе записала в шоуто на две бири, няма намерение да се връща в България

24 Май 2022, 14:24


Победителката в Hell's Kitchen Валентина няма намерение да се прибира в България.  От години новата „Кралица на кухнята на ада“ се е установила със семейството си в Германия.

"Със съпруга ми сме осигурили всичко на децата ни, за да водим нормален стандарт на живот. В България е много по-трудно това да се случи, за съжаление на младите“ споделя победителката в Hell's Kitchen.

Валя, както я наричат всички, се записва спонтанно за кулинарното шоу. В този момент е имала трудности в работата си.  „Една вечер си сипах две бири и се записах. По принцип аз не пия алкохол. Първият път когато отидох съпругът ми ми каза, че ще спечеля. На шега казвах на приятелите ми, че отивам като Кличко в Hell's Kitchen, а как ще изляза е вече друг въпрос“, признава Валя. След победата Валентина сменя работата си. Отново е готвачка, но в хотел в Германия, чиито ресторант е оценен много високо - има звезда „Мишлен“, писа „България Днес“.

„Немският шефът на предния ресторант, в   който работих ме похвали за победата ми. Каза ми, че съм същата и в реалния живот. Колегите също са ме гледали и бяха много щастливи за мен“, казва още Валентина.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Таня
преди 2 месеца
0
Браво. Заслужена победа. Благодарение на твоят труд , упоритост и всеодайна работа която изпълняваш
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени