Мистериозната жена на Божков изместила Лилана и Аксиния от леглото му! Като млада била красавица, тренирала джаз балет (Нови разкрития)

https://hotarena.net/pod-pricel/misterioznata-jena-na-bojkov-izmestila-lilana-i-aksiniia-ot-legloto-mu-kato-mlada-bila-krasavica-trenirala-djaz-balet HotArena.net
Мистериозната жена на Божков изместила Лилана и Аксиния от леглото му! Като млада била красавица, тренирала джаз балет (Нови разкрития)

Мистериозната жена на Васил Божков Елена Динева излезе на светло, когато бе обвинена в за участие в престъпната група на мъжа си. Тя беше задържана, после магистратите я пуснаха срещу рекордната гаранция от 1.5 милиона лева, пише „Галерия”.

Елена Динева години наред бе мистериозното партньорка на Васил Божков, която успешно избягваше медийното внимание. Публично беше известно, че негова законна съпруга е Мая- майката на сина му Антон. В понеделник той бе задържан за 72 часа с обвинение за пране на пари. Елена Динева също е в ареста, тъй като съдиите решиха че тя е най-близкия човек до Васил Божков и има опасност да укрие доказателства срещу него, докато той се крие в Обединените Арабски Емирства. Не е тайна, че Божков и Мая са разделени, но никой не подозираше, че са приключили официално връзката си.

След като избухна скандалът с националната лотария, Васил Божков избяга в Обединените арабски емирства, а прокуратурата поиска екстрадацията му, която се оказва сложна процедура заради липса на специалнос споразумение между двете страни. Медиите тръгнаха да нищят бизнеса и личния живот на Божков и тогава ясно стана ясно, че той разведен с първото си жена Мая, а жената до него именно Елена Динева. По време на едно от заседанията в съда след задържането й дори се разбра че двамата наистина имат сключен брак, макар тя да не е взела неговата фамилия. 50-годишната дама успя да измести всички златотърсачки като певиците Лилана и Аксиния от сърцето на мощния бизнесмен.

Отраснала в семейството на военен тя била възпитавана изключително строго. Баща й е генерал Любомир Динев бивш началник на химическите войски, който ръководи разкопките край Царичина, където военни и екстрасенси, начело с Ели Логинова, търсиха останки от прачовека.

Дъщеря му като млада се занимава с танци като хоби, ходила на курсове по джаз балет. Интересува се от изобразително изкуство също като Божков, едва на 22 години купува първата картина. Днес тузарският им дом на столичния булевард Васил Левски е отрупана с ценни и  скъпи произведения на изкуствата. Първата си работа започва на 20 години като секретарка на Михаил Ноев, като  шеф на пресцентъра на Мултигруп. Всички я помнят като изключително красива, атрактивна и възпитана. По-късно започва работа в Нове холдинг и от обикновена служителка в пресцентъра бързо се издига до маркетингов директор. Приятелите й твърдят, че се променя след като става любовница на Божков през 1995 година.Започва да се държи високомерно и значително стеснява кръга си от хора, с които общува. Напористата дама постепенно се превръща в съдружник на хазартния бос и става неговата дясна ръка.

Стои в основата на разработването на Българската букмейкърска компания Еврофутбол, участва в инфраструктурните проекти на Божков, който чрез своята българска енергийна група участва в приватизацията на водно и топлоелектрически централи. Елена е член на управителния съвет на създадената от Васил Божков фондация Тракия, заедно с покойния вече Светлин Русев и Радосвет Радев. Последните години живее между Швейцария и Англия, където движила делата на Божков. Елена Динева е собственик и на фондация „Колекция българско изкуство”. До 2008 година е била съдружничка с Божков, но по-късно той прехвърля своя дял. Управлява фирма за покупка и продажба на собствени недвижими имоти. Елена Динева има собствена издателска дейност маркетинг и мениджмънт. В момента всички тези фирми с наложени запори от антикорупционната комисия.

3 Коментара

бееее,

преди 4 години

Повтаряте стар материал.Какво и е мистериозното? Започнала от мултаците на Мултигруп и продължила при олигарха Божков.Демек преватизаторка съучастник.Това,че произхожда от семейство на военен е само доказателство за връзката между военни,политици,полицай с престъпността.

Коментирай

Венко

преди 4 години

Чак пък красавица, за 50 годишна изглежда доста износена за парите с които разполага по скоро прилича на 60

Коментирай

Златка

преди 3 години

Изглежда страшна и на двете снимки

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.