Сузанита избухна: 80% от 15-годишните, които познаваm, вече са го правели! + Има ли силикон и хиалурон?

https://hotarena.net/pod-pricel/suzanita-izbuhna-80-ot-15-godishnite-koito-poznavam-veche-sa-go-praveli-ima-li-silikon-i-hialuron HotArena.net
Сузанита избухна: 80%  от 15-годишните, които познаваm, вече са го правели! + Има ли силикон и хиалурон?

Сузанита за пореден път заяви, че само провокацията е начинът, по който може да се успее както у нас, така и по света. Първо чрез нея трябва да наложиш името си, а след това, ако решиш, можеш да възпитаваш, научи HotArena.

 

Сузи изтъкна също, че са почнали да пишат за баща й едва когато наскоро е пуснал провокативната си песен „Да бре де“, което също е пример, че скандалът диктува правилата, а с хубавите и стойностни песни се печелило единствено… уважение.  

 

Мурадова открехна завесата и покрай чуждестранния режисьор, който я е забелязал. „Той е руснак, продуцент, живее в Лос Анджелис. Дойде и разговаря лично с майка ми в Пловдив. Иска да запиша песни на английски, той е продуцирал и румънски мои колеги, много е известен“, споделя тя пред „България Днес“.

 

Колкото до пластичните подобрения, за които медиите гръмнаха, че 15-годишната девойка има, тя отрече новината, че си е сложила силикон в циците. Дори опроверга, че има хиалурон в джуките.

 

На въпроса как си обяснява възмущението на хората, които, гледайки я така на 15 г. – пушеща и правеща секс, място не си намират, Сузи отсече: „Не знам от кого взимам пари, за да си купувам цигари, от хората ли? Вредя ли им нещо с това, че пуша по 4-5 цигари сутрин с кафето и дори не ги допушвам. Родителите ми разрешават да пуша. А за секса, всяко момиче и момче на моята възраст, поне 80% от тези, които познавам, вече са правели секс. Нашето поколение бързо се развива, какво лошо има в това?“.

 

Гаджето й тъкмо завършва висшето си образование. „Чудя се понякога как ме търпи, защото, когато нещо не ми харесва, го показвам. А той е улегнал и е плътно до мен“, разказва Сузанита.

 

Както може би се сещате, малката не е отличничка и родителите й не държат да бъде такава. „Майка ми казва така: По-добре да печелиш от това, което обичаш, отколкото да имаш две-три висши образования, а да няма какво да ядеш“. И парите в този случай са важни, защото, когато имаш, можеш да помагаш на другите“.

49 Коментара

Тодор П

преди 6 години

За пореден път стигнах само до заглавието - "правЕли" и познаваm ... Толкова ли не се научихте бе, неграмотни драскачи?!

Коментирай

Наталия

преди 6 години

Ето това се опитвам да кажа на всички тук, които ме нападат. Прочетете внимателно какво е написала Сузи, защото едно 15 годишно момиче явно има по-добър поглед върху живота от много зрели хора. Само с висши няма какво да ядеш, а скандала и секса са добре платени. Затова аз няма да ходя на работа за мизерни пари и успешните хора мислят по същия начин. А на 15 не е скандално да се прави секс. Те преди 100 години са се женили масово на по 14, сега изведнъж много моралисти излязоха. Браво Сузи, желая ти успехи и много пари! Целуфки!

Коментирай

Ха ха

преди 6 години

Целуфки?!!

Коментирай

Анонимен

преди 6 години

Ами да си смени средата, има и 15-годишни деца (защото на тази възраст са си все още деца за мен, въпреки че вече са навлезли в пубертата), които са прилежни ученици, участват и печелят олимпияди, имат амбиции и мечти, различни от тези да се разсъбличат и да си показват простотията и голотиите. Разликата, колкото и тъжно да е, че тези деца няма да получат публичността, която има Сузанита, защото, пак казват, че е много тъжно, те не са интересни. Единственото, в което съм убедена, че докато Сузанита след няколко години ще потъне в пълно забвение, защото медиите ще я употребят и “захвърлят”, тъй като на мястото й ще дойде някоя нова старлетка, още по-изпаднала, а образованите деца ще живеят по-достоен живот, работейки и развивайки се в попрището, което искат.

Коментирай

НАБЛЮДАТЕЛКА

преди 6 години

Ти наистина не си добре.... Пожелавам ти да имаш такава дъщеря, като въпросното девойче - да се скъсва от секс на 15г. и да прелива от фалшиви пластики. Мисля,че най-добре това заслужаваш! "Секса и скандала продават" до едно време, това не ти е Мадона или Лейди Гага! Ама как да го проумееш в тази действителност?!

Коментирай

JPP

преди 6 години

Абсолютно !

Коментирай

Анелия

преди 6 години

Сузанита е открила печеливша за нея формула и се радва на успеха и. Ноооо, всяко чудо за 3 дни. Ще помаха среден ппъст още най-много година и дотам. Точно тук идва ролята на родителите и възпитанието. Точно те трябва да подтикват детето си, да има някакъв резервен вариант и поне да завърши образованието си. Точно Орхан Мурад, бъдейки отдавна залязла, иначе много популярна за миналия век звезда, който няма нищо особено черно на бяло, трябва да даде съвет на дъщеря си, че клатенето на гъз и размахването на средни пръсти по телевизията е до време и след това ако нямаш талант (хайвана хич не може да пее, горката) ще трябва да се пренасочиш и да използваш популярността си в твой интерес. И тъй като Сузиту не може да пее, не ще и да учи, и остава единствен вариант да се залепи за някой платежоспособен пич и да си клати дупарата и да му показва средни пръсти и на него. Обаче, всяко чудо за 3 дни, и до всяка уникално красива жена има мъж, на когото е омръзнала. Пълно е с красиви момичета, но няма много богати спонсори, и ако единствения ти талант е да паразитираш на гърба на някой, то бъдещето не е особено розово.

Коментирай

Наталия до "НАБЛЮДАТЕЛКА"

преди 6 години

Благодаря за пожеланието. Ще съм много щастлива да имам скандална, секси, известна и талантлива дъщеря като Сузи. Аз ще се гордея че се оправя в живота, че ще има пари и ще омайва много мъже. Е, докато съм млада и желана от богати мъже за деца не мисля. А за лейди Гага и Мадона - не започнаха ли те със скандал? Не започнаха ли с провокативни облекла? Не започнаха ли със секусални клипове и скандал докато не започнат всички да ги обсъждат?

Коментирай

Наталия

преди 6 години

Именно Орхан Мурад разбра най-накрая защо той остана назад, а, да речем Азис, направи бляскава кариера. Скандал. Сега като е разбрал какъв е пътят да си успешен, богат, интересен и известен дава такива съвети на Сузи. "Всяко чудо за 3 дни" си мислеха хора като теб още преди една година, а сега Сузи е по-известна от всякога и с още повече възможности. Същото беше и с Гери-Никол, когато моралистите крещяха че се събличала много на 17г. Защо пък да не се съблича? И тя сега е на върха.

Коментирай

Наталия до "Анонимен"

преди 6 години

Това е точно мисленето на загубеняците - да си осигури "резервен вариант" с образование. Ако искаш да постигнеш нещо трябва да му се отдадеш напълно, с душата, тялото и ума си. Да изгориш мостовете зад теб и няма връщане назад. "Резервния вариант" само ще изгуби времето ти, в което можеш да блестиш. Преди 2 месеца се видях с бивши мои съученички - учат още разни висши, работят някъде. Е аз живея много много по-добре и в много по-голям лукс от тях, а нямам нито ден трудов стаж. Ама такова им е мисленето. Никой богат мъж няма да даде и стотинка за образована скучна жена изгърбена от работа.

Коментирай

Наблюдател

преди 6 години

мале, мале......уникално "кухо" същество си ! И докога с тази "хубост" ,бе моме ? Да те подхвърлят и връткат "богатите" мъже, кой ще те вземе насериозно, да поиска да живее с теб, да създадете семейство?! Имената и снимките ви се "връткат" из телефоните им като стока, която от ден на ден й пада цената! Жалка картина ще си след още най-много 10г., сама с някоя котка в къщи, завиждаща на щастливите семейства, с малки съкровища! Е, поне ще ти останат "мокрите" спомени.....и толкова!

Коментирай

27

преди 6 години

И смяташ, че бездарното недоразумение Сузанита е Мадона????

Коментирай

Анелия

преди 6 години

Ако всички, които са учили са загубеняци, то всички щяхме да бъдем маймуни, щото нямаше да има богати мъже спонсори, нито пък платени амбициозни шматки. Аз не разбирам как точно образованието пречи на каквото и да било, честно! Аз самата имам 3 висши, които използвам както в моя бизнес, така и в бизнеса на мъжа ми, и нито съм прегърбена и изморена, нито съм грозна, или зле облечена, нито пък съм се лишила от купони, почивки, дрешки, коли и каквото и да било. Дори напротив. Горда съм, че мога сама да си купя апартамент, кола, сама да си платя почивката до екзотични места, горда съм, че не трябва да се умилквам на някой паралия, та да изтичам да си купя дамски превръзки. Такива разсъждения са смешни и инфантилни. Жената се амортизира както от работа, така и от е*ане! Не може да се разчита на чифт цици и малък задник цял живот. Спонсорите идват с подаръците, но си и тръгват с тях, и не остава нищо друго освен спомена от някоя и друга изпросена почивка и мачкането на чаршафите. До следващия, същия. Каквото предлагаш, това получаваш. Аз искам да попитам Наталия, как се вижда на 30 - 40 години? В смисъл, каква е формулата на душевния ти лукс. Разбирам, че се издържаш от връзките ти с мъже. След това какво следва? Сватба, деца и муфтене за издръжка или как? Наистина ми е интересно.

Коментирай

Анелия

преди 6 години

А относно сравнението между Азис и Сузанита, то то е абсолютно нелепо. Азис използва скандала за да го забележат, а след това показа таланта си, че може да пее. А Сузанита няма нищо друго освен скандал, който вече е доскучал на всички. Много световни звезди са пробили със скандал, но след това умеят да ги използват за да задържат славата си и да създадат бизнес, който е печеливш.

Коментирай

аренци

преди 6 години

оправете си заглавието, казва се "правили" суз-ке, не ми дреме кой се плакне в теб и без тва за друго не ставаш ;)

Коментирай

ОТВРАТ

преди 6 години

Невъзможно тъпо и ограничено създание, спри да ни налагаш извратения си курвенски живот. За теб ако това да се гаврят с теб ти носи щастие, практикувай си го, за нас нормалните момичета е най-гнусното препитание. Кой знае колко болести и гнусотии носиш със себе си. Образованието е богатство, ако не ме оценят със знанията и дипломите ми тук, ще го направят някъде другаде, свят голям. А курвалъка е до време, без ден трудов стаж и за метачка няма да те вземат.

Коментирай

ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

преди 6 години

Започвам да си мисля, че Наталия е сводник, имащ за цел да ни представя проституцията като начин за щастлив, охолен живот и да подтиква момичетата да се продават, за да са богати. Няма ли админи този сайт, та да блокират този психопат? Склоняването към проституция е престъпление и не премахвайки коментарите на човека представящ се като "Наталия" сайтът съдейства за това.

Коментирай

МУУУУУХАХАХАХАХАХАХАХА

преди 6 години

" Никой богат мъж няма да даде и стотинка за образована скучна жена изгърбена от работа" хахахахаха, това ме скапа от смях. Евтините жени искат мъжът до тях да има всичко, стойностните помагат на мъжа до тях да получи всичко. Нали не мислиш, че "богатите мъже" не те знаят що за гнусен парцал си и защо си с тях? Никой няма да вземе за съпруга и майка на децата си проститутка. Него ще го е срам да те представи пред родители и приятели Теб ще те подмятат още някоя година докато си годна и на боклука, като мръсен непотребен парцал.

Коментирай

Си

преди 6 години

Всичко приемам, просто си е момичето, така е възпитавано, толкова са и дали в училище, от малка иска да е кифла - ок. - сполай и в дейността. То е такива трябва да има, винаги ги е имало и ще има, това, че тя си мисли,че е отрила топлата вода, пак е ок. Едно нещо обаче не мога да приема. Мернах я в едно интервю с родителите и при Гала, не я заслушах, защото сузанита нищо не може да ми каже, но се отвратих и от нея, и от родители, че и от Гала, и от уважаваната национална телевизия, като я видях разчекната на стола точно пред баща и. Толкова ли са лишени от елементарно чувство за свян и тя и тези на масата, та да не и направят забележка, че не може да се разкикерчиш пред баща си и то в ефир. Ако ще дибидюс гола да ходи, грам не ме интересува, но има неща като елементарно приличие между баща и дъщеря, поне пред хората. В къщи баща и ако ще на "вокални техники" да я учи, но след като претендираш за добри и нормални взаимоотношения между родител - дете, не може да приемеш дъщеря ти да седне с дигнати крака на стола. Това не ти е сладката 2 годишна дъщеря. Срам, свян, респект, уважение, май са им непознати тези чувства. И Гала се показа ниска топка, никога един уважаващ се водещ няма да интервюира дигнало си краката 15-годишно дете. Гледката беше много жалка, особено като се кикотеха и коментираха неприсъщото и поведение на 15 годишно дете, представяйки го за много нормално, напредничаво, модерно и разкрепостено. Грозна картина. МЯРКА, иска се мярка във всичко.

Коментирай

Gossip Girl

преди 6 години

Моят идол!

Коментирай

преди 6 години

Нищо ново не ни разкрива за връстниците си…

Коментирай

н

преди 6 години

Не е баш така. Медиите, когато захапят някого, както вече видяхме не го пускат как да е. И за Николета така говореха всички, но ето че популярността й все такава си седи, независимо дали се занимава с нещо или не. Просто медиите ги налагат непрекъснато, а хората накрая - за да сме в час със събитията и за да сме информирани относно актуалните имена, отваряме и статии и видеа и така се завърта кръга. Всеки гледа, за да види другите за какво толкова гледат и защо толкова шум се вдига, а пък тези други и те гледат по същата причина и в един момент се оказва, че всички сме излъгани и с измама ни е наложено някакво име, от което реално никой не се интересува, но върти страхотен рейтинг и трупа все по-голяма популярност.

Коментирай

нтт

преди 6 години

Не е баш така. Медиите, когато захапят някого, както вече видяхме не го пускат как да е. И за Николета така говореха всички, но ето че популярността й все такава си седи, независимо дали се занимава с нещо или не. Просто медиите ги налагат непрекъснато, а хората накрая - за да сме в час със събитията и за да сме информирани относно актуалните имена, отваряме и статии и видеа и така се завърта кръга. Всеки гледа, за да види другите за какво толкова гледат и защо толкова шум се вдига, а пък тези други и те гледат по същата причина и в един момент се оказва, че всички сме излъгани и с измама ни е наложено някакво име, от което реално никой не се интересува, но върти страхотен рейтинг и трупа все по-голяма популярност. Андреа нищо не прави, но медиите продължават да пишат за нея и като следствие от това май продължава да върти рейтинг в ютюб - не съм гледала нейна песен от години, за щастие, но май е така. Щом тук и там все още я пишат, значи е жива още и пее явно нещо.. някъде.. на някой си.. Моника Валериева когато е гост в "На кафе", така както нищо не прави и нищо интересно не казва и само някакви тъпотии обсъжда и паник-атаките си, гледам че все върти около 100 хиляди рейтинг, което е адски много! А Сузанита последно като гледах беше навъртяла над 200 хиляди. Ето - "чудо" била..

Коментирай

нтт

преди 6 години

Всъщност тук с Наталия съм много съгласна. За първи път съм съгласна с всяка дума - когато човек има цел, наистина трябва да се отдаде изцяло на нея и да изгори всички мостове назад, за да не губи време и за да не си оставя път за отстъпление след като вече е избрал посока. И е много права, че мъжете и особено пък успешните такива, много повече ги впечатлява красотата и сексапила, жизнеността в характера и огъня в очите на една жена, от дипломите и докторските й титли. И ако някой мисли обратното, живее в страхотна заблуда! :D Но няма да е за първи път. ДО НАБЛЮДАТЕЛ: Ние вече имаме цяло едно поколение такива жени, които достигнаха вече 50 години почти и съдбата на никоя не е такава - нито на Ирен Онтева, нито на Ивайла Бакалова, нито на Наталия Гуркова. Продължават да са по яхтите, по жълтите сайтове, да водят лъскав живот. И не само те.. много други. Колко рускини живеят години като интернационален ескорт из едни и популярните дестинации и когато решат, не ги мисли, защото винаги могат да се омъжат стига само да поискат. Ти няма как да знаеш как щял някой да свърши. И цената им като гледам само се вдига, ако се съди от качеството на живот и подобрената им външност, така че и тук грешиш. ДО ОТВРАТ: А защо си мислиш, че хората, които просто правят секс с много различни партньори за без пари, се заразяват по-малко и по-рядко? Къде е "логиката" тук? Или живееш със заблудата, че в днешно време само тези, които взимат парите могат да лепнат болести. Тези, които плащат изобщо нямат, нали? Или пък мъжете и жените, които често пияни си лягат с някого след дискотека? Боже!.. Много сте заблудени, ограничени и злобни! Големи глупости пишете.

Коментирай

нтт

преди 6 години

да се омъжат стига само да поискат и примерите за това не са 1 и 2. Ти няма как да знаеш как щял някой да свърши. Аз съм от тези със семейство и дете, но изобщо не мисля, че всеки, който нямал, ми завиждал. Много сме за завиждане! Затова над половината бракове се разпадат след няколко години още. Това да си мислиш, че щом някой е омъжен или женен, непременно е "щастлив и за завиждане" е голяма глупост. И цената им като гледам само се вдига, ако се съди от качеството на живот и подобрената им външност, така че и тук грешиш. ДО ОТВРАТ: А защо си мислиш, че хората, които просто правят секс с много различни партньори за без пари, се заразяват по-малко и по-рядко? Къде е "логиката" тук? Или живееш със заблудата, че в днешно време само тези, които взимат парите могат да лепнат болести. Тези, които плащат изобщо нямат, нали? Или пък мъжете и жените, които често пияни си лягат с някого след дискотека? Боже!.. Много сте заблудени, ограничени и злобни! Големи глупости пишете.

Коментирай

нтт

преди 6 години

Не съм чула някой да се е "амортизирал" от много секс. Това са мъжки приказки, които явно много си слушала докато са ти промили мозъка и вече ги повтаряш без изобщо да мислиш. Да правим секс е естествено и не "амортизиращо" или поне не повече отколкото всяка друга дейност. Ако човек има редовен полов живот в сериозна връзка за теб се "амортизира" ли? Половите органи са пригодени за употреба, така че нищо им няма. Все едно да кажеш, че като пикаеш много, ти се износва... Или като ходиш, си амортизираш краката или като ядеш или говориш - устата ти амортизира. Дано вече осъзнаваш глупостите си. Из интернет всички гледат да се изкарат много успешни и все с образование постигнали всичко. Сякаш ние не знаем с образование до къде се стига в България, та всички все из анонимни сайтове се изкарвате много успели, независими, все били пътували къде ли не.. как не! Всеки що-годе умен човек направо ще ти повярва!... Като гледам известните интернационални компаньонки по инстаграм как живеят, не виждам никоя да го е закъсала между двама любовника. Да не мислиш, че на тези жени за толкова години движене в тези среди не им минава през ума да се обезпечат? Всички са си отворили някакъв бизнес, така че бълнуваш небивалици. Няма такива, които след години в тези среди нямат заделени пари или някакъв бизнес отворен.

Коментирай

нтт

преди 6 години

никоя да го е закъсала между двама любовника, както ти се надяваш. Но тая ракия май е слаба, за да ти е утеха. Да не мислиш, че на тези жени за толкова години движене в тези среди не им минава през ума да се обезпечат? Всички са си отворили някакъв бизнес, така че бълнуваш небивалици. Няма такива, които след години в тези среди нямат заделени пари или някакъв бизнес отворен. Не знам какво се пенят такива като теб толкова - никой не се опитва да ви склонява да променяте живота си. Нали си мислите, че уж някой ви вярва като се пишете тук много успешни.. ами играйте си на успешни по анонимни сайтове и правете каквото можете и толкова. Кой както иска така да си живее. Ама явно нещата не са баш така, както ги представяте, щом толкова се пените и са ви трън в очите. :D

Коментирай

До нтт или каквото си там

преди 6 години

АМА ТИ НАИСТИНА СИ АДСКИ КУХА ЛЕЙКА!! Всичко в този живот се амортизира, глупава Наталке! Колкото повече се използва, толкова по-бързо се износва! За чий х.й си ги наплескала тези малоумни коментари? Много държиш да покажеш на всички колко си тъпичка, а? Така се смях на твой гръб, че в момента ме боли корема! Браво, шуте! Не спирай да ни забавляваш с безграничното си плиткоумие!

Коментирай

До Наталия или нтт

преди 6 години

Тъпото крадливо чучело Наталия вече се представя и под друг “псевдоним”! Ахааххахххахахаха Горкичката самотна пачавретина, така жалка си в опитите си да провокираш интерес в този убит сайт... Тръгнала да се прави на многознайка, а тя куха като гадулка! Айде марш да изцеждаш топките на дъртите чичковци с пари, че скоро и за изтривалка на пода няма да те искат!

Коментирай

Наталия до "нтт"

преди 6 години

Много приятно се изненадах като прочетох постовете ти. Съгласна съм с всичко, което си написала. Радвам се че има поне още един широко скроен човек тук който разбира какво искам да кажа. Благодаря ти че ми спести сума ти писане, защото си отговорила на всички по-добре отколкото аз бих могла. Лошото за теб е, че сега те асоциират с мен (дори че ти и аз сме един човек :)). Злобните хора не общуват като теб с аргументи а с лични нападки. Бъди готова. Пожелавам ти прекрасен ден! Целуфки!

Коментирай

Наталия до Анелия

преди 6 години

Защо мислиш че Сузи ще се провали след като отмине скандала? Знаеш че за много хора това е старт. Обичаш да правиш презумпции за живота на хората, включително моя. Дори да не може да пее, виж Ким Кардашиян. Скандала я направи популярна и е заобиколена в лукс до ден днешен. Ако ти се занимаваш с печеливш бизнес, това е чудесно и те поздравявам за това. Но имаш ли за "резервен план" певческа кариера? Не, избрала си какво да правиш и аз съм ок с избора ти. Коя съм аз че да те съдя? Но очаквам същото и насреща. А скандала и секса са също път към успеха, колкото и да го отричаш. И не, няма такова нещо като "амортизиране" в анатомията. Дали от спорт се амортизират мускулите, или по-скоро заздравяват?

Коментирай

Наталия

преди 6 години

Май трябва да поясня че аз не съм магистрална проститутка и не "работя" в бардак. Това е отвратително за момичетата, както бях споменала, и не бих насърчавала никоя да се занимава с такава долна работа, още по-малко пък за сводник! Аз имам любовници които много ми помагат и издържат, аз ги уважавам както и те мен. Успешните мъже искат скандална, интересна, адски секси, дива в леглото, изслушваща, мила жена за любовница. Не искат някоя която е натоварена, оплакваща се, нито такава с много дипломи, нито пък някоя да му се вре в бизнеса да му "помага", нито пък някоя с отпуснато тяло, нито някоя която една свирка не може да направи. Явно не живеете в реалния свят или не познавате мъжете.

Коментирай

G

преди 6 години

Ох Наталия, ти за мъжете ли живееш на този свят бе ...ужас какво искали и какво харесвали мъжете... а ти какво харесваш Наталче? Явно да си любовница, и удушник за някой ти е топа и тавана на живота ... супер

Коментирай

...

преди 6 години

Права си, че мъжете не искат някаква немърлива мрънкалница, а жена от която да получат разбиране и подкрепа. Но е хубаво една жена да е независима и да се развива като личност, а това не пречи да дава разбиране и подкрепа на мъжа си, нито пречи на да се поддържа. Дали ще погрознее от работа, зависи от професията ѝ, също и от това как се грижи за външният си вид. Казваш, че си любовница, а това означава ли, че си с обвързани мъже? Защото това не е хубаво. Между двама души не се застава, но пътят си го избираш ти.

Коментирай

...

преди 6 години

Не съм съгласна с повечето ти коментари, но съм съгласна, че мъжете искат изслушваща и мила жена до себе си. Напомни ми нещо, което знаех, но бях забравила покрай ангажиментите. И не само успешните мъже, всеки мъж има нужда да види в лицето на жената до себе си най- добър приятел и човек, от когото да получи разбиране, друг е въпросът какво може той да даде като партньор.

Коментирай

МУУУУУХАХАХАХАХАХАХАХА

преди 6 години

Като не може женицата сама да се грижи за себе си няма друг избор освен да е нечия изтривалка и да търпи какво ли не, иначе глад. И седнала да обяснява колко е лошо жената да се образова и развива сама. Мислене от времето на Турското робство - жената е само за леглото и да е притурка към мъжа, тя няма право да работи и да е независима. Супер задръстено и ограничено същество си е Наталката.

Коментирай

27

преди 6 години

Ооооо, Наталио, клонира ли се, смешен трол?! На к'рви никой не вади аргументи, най-много шут в гъза...

Коментирай

Наталия до "..."

преди 6 години

Да, права си, трябва да е взимно. Ако мъжа не е такъв какъвто търся (богат със силен характер и други качества...), няма да направя нищо за него. А за женените - да, и с женени мъже съм била и съм. Не съм аз проблема, че връзката му с жена му не върви, или че тя не му дава това от което той има нужда, или че просто той е ударил такъв период че иска млада перхидролена мацка със силиконови гърди и малко дупе. Ако брака му е съвършен, едва ли ще мога да си го прикоткам. Имала съм и друг случай - мъжа изживява с мен каквото му липсва, и осъзнава колко много обича жена си. После ми идва един уплашен и ми казва че иска да не се виждаме повече. Очевидно притеснен че мога да се ядосам и да кажа на жена му и да се меся между тях. Но аз просто изчезнах от живота му - щом той е щастлив с жена си, аз нямам място там. Дори ми се иска да мисля че съм помогнала да осъзнае колко държи на жена си. Ще ти дам плюсчета, защото ме попита културно и без злоба. Нека се учат от теб.

Коментирай

...

преди 6 години

То и аз търсЕХ мъж със силен характер, но не богат, а обикновен такъв. Също мъж, който не позволява да бъде мачкан от другите и е преминал през много трудности. Мое мнение, че духовната връзка се гради повече на нематериални неща, отколкото на материални такива. Но тъй като нищо не се случи, съм се отказала. Малко хора случват на такива връзки. Да, ти не си проблемът, че на един мъж не му върви във връзката, но той като мъж трябва да намери решение за проблемите, заедно с жена си. Но това пак е лично мнение.

Коментирай

Наталия до "..."

преди 6 години

Съгласна съм с теб. Пожелавам ти да ти се случи това, което искаш, с мъж, който искаш. Недей да се отказваш! Но имай предвид че това няма просто ей-така да се случи, и да ти се наредят нещата от само себе си. За да спечелиш силния мъж с характер, който си си харесала, трябва да си по-добра от всички други. Аз не ти позволявам да се отказваш и отчайваш, бъди позитивна! Целуфки и успехи!

Коментирай

Анелия

преди 6 години

Винаги е имало жени, които живеят и се хранят единствено бвагодарение на подаянията на някой мъж. И винаги ще има такива. Аз не критикувам това, че то и за оная работа се иска дупе, воля и да стискаш зъби докато някой те стиска, защото комбинацията красив, млад, богат, щедър и мил е адски рядка, и надали жените живеещи по този начин могат да си позволят да правят кастинг кой хубавец богат ще им плати тока. Но както и да е. Не критикувам това. Но да кажеш, че тези, които имат образование са загубеняци е меко казано ограничено. Нищо не пречи, хем да си красива и да си подбираш средата, хем и да имаш нещо между ушите. Аз съм избрала тази комбинация. Имам корекции по тялото, тренирам, изглеждам добре, защото държа на външния си вид, нооо и се образовам, уча, чета и се информирам и развивам. И да, жените се амортизират, момичета. Или смятате, че вечно ще ни е малко дупето, а циците няма да се клатят до пъпа. Амортизират се и по друг начин. Да влезеш в заведението и да видиш на една маса 5-6 баджанака... Еми аз ако знам, че една кола са я карали 10 човека, няма да я погледна.

Коментирай

Анелия

преди 6 години

И пак питам и Наталия, и всички тези, които одобряват този начин на живот. Каква е формулата за успех като станете на 30-40 години и ще са актуални наполовина по млади и 2 пъти по красиви момичета. Тогава какво? Изнудване на любовници? Спестяване от банички, за апартамент и кола? Бебе и издръжка? Бизнес подарък от млад, красив, богат, щедър и мил мъж? Какво се прави тогава? Просто ми е интересно.

Коментирай

Mangalka

преди 6 години

Grozna mangalka s chelo kato raketna ploshtadka. Eba si gadnoto, prtivno djudje.

Коментирай

...

преди 6 години

Благодаря, Наталия, подобно, но аз съм се отказала още преди време. Не става на въпрос за конкретен мъж, а за серия от нещастни влюбвания. Както и да е, не съм същият човек като преди година. Сега съм се концентрирала върху неща, които искам да променя от много време.

Коментирай

Наталия до Анелия

преди 6 години

Май "нтт" се оказа права за теб. Според постовете ти в тази тема си с 3 висши, имаш собствен бизнес, мъжа ти също е бизнесмен, привлекателна, добре облечена, ходиш по купони и почивки до екзотични места, купуваш коли... хем си красива, хем си подбираш средата, хем имаш "нещо между ушите", хем имаш корекции по тялото, хем спортуваш, хем се и образоваш, учиш и се информираш... О, мила, слез от въображаемия бял кон, който си яхнала и стъпи на земята. Докато важничиш лъжовно колко си съвършена, и докато ме нападаш на лична основа (каква съм, колко ми бил жалък живота и колко гадости щели да ми се случат на 30 и 40) - разговор между нас няма да има. Както вече ти казах - на такова ниво няма да падна и няма да давам обяснения за фалшивите преумпции на арогантна самохвалка.

Коментирай

За тебе вече всички са Наталии явно...

преди 6 години

Направо повярвах, че си се смяла. Сигурно. Не знам защо реши, че ме интересува теб какво те боляло или на какво си се смяла. За това ли ми писа? Даже не си се опитала да изложиш някаква теза или да опиташ поне да обориш някой от аргументите ми с контрааргументи, така че изобщо не си ми в полезрението, човече. Продължавай да се лъжеш, че нещо ти било смешно. Смехът не е контрааргумент, дори да беше истина. :)

Коментирай

o

преди 6 години

О, на мен не ми е за цел да споря, а и няма с кого, защото никога някой тук не се е опитал даже да обори нещо написано от мен с мислене, логика и аргументи, та да ми е интересно да продължавам дискусията или да успеят да ме въвлекат в нея емоционално, както се напъват. Само празни дрънканици, обиди и минуси, които не съм на възраст да ме вълнуват. Всъщност нямаше и да пиша, ако не бях прочела толкова глупости и не се сдържах да им покажа колко са им незащитими теориите на полето на логиката и колко лишени от аргументи са. Не че ще осъзнаят какво аз им казвам, но поне им показвам как дори собствените си теории не могат да аргументират.

Коментирай

o

преди 6 години

Има огромна разлика между "подаяния" и да ти се осигури живот в лукс, но явно за теб е по-удобно да се преструваш, че не виждаш разликата. По-нататък дори загубих интерес да те чета.

Коментирай

o

преди 6 години

Ти пък! Какво значение имат плюсчетата и минусчетата хаха Това е супер инфантилно! Голям, зрял човек е себе си, изказва мненията си и изобщо не трябва да го е грижа за плюсчета и минусчета. Това са абсолютни глупости. Винаги бъди себе си, дори невинаги да съм съгласна с теб, виждам че има много истина в думите ти пречупена през призмата на твоя личен опит и човек трябва да казва какво мисли дори целият свят да мисли обратно. НО никога не трябва да се старае нещо да доказва или да убеждава някого в нещо или да се напъва и хаби някой да го чуе насила, защото няма да стане. Човек трябва да достигне състояние, в което му е еднакво безразлично както дали ще го критикуват,така и дали ще го одобряват. Важното е ти да се одобряваш и живота ти да е такъв, какъвто ти си го искаш и харесваш. Пък това кой щял да ти даде минус или плюс е пълна глупост просто.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.