Появиха се поредните недоразумения! Сатанисти с маникюр конкурират Криско

1182
19 Септември 2020, 12:09


Гибо Бейби и „SK Медуза",  трупат стотици гледания в най-големия сайт за видео клипове, видя HotArena.

Аматьорското видео, което се разпространява е с бюджет на половината на цената на един PCR тест е снимано в гората. Висока фигура с черна пелерина и качулка минава заплашително между няколко брезички. Обръща се и... виждаме, че това е сатанист от малцинствата с неопределена сексуалност. Държи горяща факла в ръка и има изрисуван християнски кръст на челото, но обърнат на обратно - чиста проба сатанизъм.

След секунда на екрана се появява още един събрат. Но този е с розова перука. И двамата са тежък грим и лещи и маниерничат по начин, който не подлежи на описване. Върху голите им до кръста тела са изписали с маркер Луцифер и Иисус.

„Колелото се върти, мале свят ми се зави. Спри земята, моля те, искам да сляза. Чак сърцето ме боли от присъствието ти. Като преброя до три, и да те няма. Хайде, ела у дома да играем, да викаме духове, не искаш ли, а?  Аз да ти изпия кръвта, да те пратя в ада при татко ми Сатана", гласи припевът на „Колелото“, както се казва песента, писа „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
מלא שנאה
преди месец
0
Като теистичен сатанист ви казвам, че това вероятно не са никакви сатанисти, а поредните провалени аборти, правещи се на интересни. Омръзна ми от недоразумения, наистина....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
преди месец
-1
Поредни олигофрени...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени