Поредната контузия: Филип Буков се претрепа нелепо (Снимки)

10 Август 2022, 09:54


Нелепа случка докарва изкълчен крак на Филип Буков. Звездата от "Татковци" се "похвали" във фейсбук с "фалстарт в понеделник", описвайки от спешното на ВМА идиотската ситуация, в която изпада. "Изваден глезен и една връзка по-малко - пише Филип. - Инцидентът стана по най-нелепия начин. След тренировка по борба ходя напред и гледам назад, спъвам се в тепиха и стъпвам накриво", обяснява как се случва всичко. Той не пести и иронична критика към себе си, като заявява: "Нямам думи колко съм загубен".

 

Актьорът публикува кадри от спешното на ВМА, където го третират

Актьорът публикува кадри от спешното на ВМА, където го третират

 

Заедно с това Буков, който през последната година упорито спортува и ходи по маратони, обяснява и защо толкова силно уважава лекарската професия. "Когато влязох в спешното, докторката ми каза: "Знам кой си, но не защото си известен, а защото често ни посещаваш". След като минах рентген и стана ясно какво съм направил, лекарите ме изпратиха с пожелание да прекратя тази ежегодна традиция. Неведнъж съм казвал, че имам сантимент към тази професия и когато прочета за поредния бит лекар или стачкуващи доктори, понеже заплатите им са ниски, се замислям, ами ако всички те емигрират? Какво правим тогава? Същото е и положението с учителите. Няма ли кой да лекува и да образова нацията, сме загубени", продължава с разсъжденията атлетичният актьор.

 

Приятел на Буков му оказва първа помощ и го кара в болницата

Приятел на Буков му оказва първа помощ и го кара в болницата

 

Филип не пропуска да благодари и на човека, който му помага и го откарва в болницата след падането. "Благодаря и на моя приятел @naydenovvvvv , че ме качи на бялата веспа и като същинска линейка ме стовари пред спешното. Не ме остави нито за миг сам в болницата и изгуби половината си ден".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени