Премиершата Линда първа дружка с Евгени Минчев

09 Юни 2022, 11:13


Съпругата на премиера Кирил Петков е успяла да влезе в полезрението на светския лъв Евгени Минчев. Лордът вече прояви своите симпатии към канадката Линда, с което показа, че сладкарката го е впечатлила с присъствието си в медийното пространство.

 

Минчев веднага побърза да придърпа премиершата, която в последно време изгаря от желание да участва във всякакви светски мероприятия, за патрон на ежегодния българо-британски бал, който той организира в столицата на Великобритания Лондон.

 

Пионерът в пиара покани жената на Кирил Петков да бъде лице на грандиозното събитие, което ще се проведе през октомври, чрез съобщение в социалната мрежа инстаграм, като поиска и личния имейл адрес на Линда, за да й изпрати официална покана.

 

Канадката реагира одобрително на поканата на Евгени Минчеви нищо чудно да я видим в бляскава рокля да се потопи в аристократичната атмосфера на мероприятието в британската столица идната есен, пише „Ретро“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 2 седмици
-1
По-скоро обратното трябва да е заглавието: Евгени Минчев се бута да е дружка с премиершата. Това си му е номера на него.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 2 седмици
0
само дотогава не са се изнесли там, откъдето изпълзяха!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени