Радина Червенова се заробила със 170 бона кредит, малко преди Коко да си хване любовница

1905
25 Февруари 2021, 11:15


Дълг от 170 хиляди лева виси на врата на Радина Червенова. Бившата говорителка на БНТ изтеглила кредита от родна банка с цел закупуване на жилище, пише Ретро.

Заедно със съпруга й Коко Каменаров отскоро са новодомци и обитават топ апартамент в центъра на София, който придобили срещу сумата от 352 000 лв. Тъй като спестяванията им към онзи момент не достигнали, Радина се навила да изтегли кредит на свое име.

Малко след това обаче започнали търканията между съпрузите и настъпила временната им раздяла. Близки до новинарката от БНТ споделят, че докато с Каменаров били разделени заради авантюрата му друга жена, Червенова не спирала да се тревожи как ще изплаща огромния дълг, ако не може да разчита на него. Оказа се обаче, че увлечението на бившия генерален директор на национална телевизия било мимолетно и той бързо се върнал в обятията на своята законна съпруга. 

Към момента новинарката не работи никъде, след като доброволно напусна БНТ, малко след като се сблъсква с коварната диагноза рак. Докато Радина чака да се пенсионира се издържа със семейната им фирма, която се занимава с реклама, медийна дейност и се движи основно от Коко.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени