Рая Пеева е виновна за Вики от „Мастило“ (Вижте какво е направила актрисата)

449
25 Октомври 2021, 12:18


Рая Пеева е виновна Вики Терзийска да стане толкова успешна певица. Чаровната блондинка, която освен актриса е и водеща, удря едно рамо на музикантката в началните години на кариерата й.

 

Оказва се, че двете ги свързва дългогодишно приятелство. То датира от тийнейджърските години. И продължава до днес. Вики винаги ще е задължена на Рая, затова че я урежда в група „Спринт“, откъдето тръгна шеметната й кариера.

 

Още преди да стане популярна и нашумяла в България, Терзийска пее по никому неизвестни заведения. Там тя е забелязана от Рая Пеева, чийто баща в легендата на група „Спринт“ Пейо Пеев. „Дойде при мен и ми каза, че е намерила момиче, което пее супер добре. Чула я на някаква изява в заведение. Препоръча ми я. Може да се каже, че Рая откри Вики Терзийска“, сподели пред вестник „България Днес“ таткото на водещата на „Преди обед“ Пейо Пеев.

 

Вики е взета в група „Спринт“ след съвета на Рая. Легендарният музикант Пейо Пеев шлифова Терзийска за сцената. И я превръща в истинско бижу. Близо година Вики е част от бандата. По-късно тя става вокал на младата поп група „Мастило“. И жъне успех след ycпex. А станалото е история.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Малта
преди месец
0
СТИГА сте ни ги натрапвали тези некадърници семейство Пееви.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мими
преди месец
-1
Виктория Терзиева, наистина е зле с пеенето. Рая много и отива да играе гаднярка в ъв филмите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мишо
преди месец
-4
И двете са адски неприятни, едната лигава инфантилна бездарница, друга вече неврачна лелка скачала от мъж на мъж докато разведе някакъв дядка да му разжа на стари години деца
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Абе я слезте на земята
преди месец
-1
Странно как някакви никому неизвестни индивиди си приписват чужди заслуги и чак кариера. А тая Рая я знаят като гаджето на наркомана Явор Бахаров и купищата им скандали. Освен това хората могат да четат и се информират сами, няма нужда да им налагате вашето измислено мнение кой какво е направил за другия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени