Робин Кафалиев е Гробаря

09 Март 2023, 11:10


Робин Кафалиев озвучава един от най-великите кечисти в историята на бойния спорт - зловещия Марк Калоуей.

 

"Аз съм Гробаря", чува се от екрана злокобния глас, който се оказва, че е  на родния ни комик, който дълги години води предаването „Без дрехи“ и „Най-смешните животни и хора на планетата“.

Оказа се, че преди да се появи като образ по телевизията, Кафалиев се е занимавал с озвучаването на най-вървеженото шоу за онези времена.

 

В началото на 90-те btv решава да започне да излъчва „Кечмания“. От световната федерация по кеч изискват да бъде подготвен специален кастинг, на който да бъде избран озвучител с определени параметри на гласа.

 

"Спомням си, че почти всички колеги от дублажа се явиха. Имаше доста хора. Аз не знаех много за кеча в онези години. Все пак не беше излъчван в България. На кастинга крещях най-много и затова ме взеха. За тази продукция продуцентите наистина искаха дране“, спомня си Кафалиев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хм
преди 2 месеца
0
Информация взета от подкаста на Тото. Обаче интересното, или по-скоро жалкото е, че почти всеки ден се обсъждат неща отпреди 10-15-20г. включително и колко често се говори за Big Brother. Бяха времена на подем в ТВ, защото вземаха идеи за или цели предавания от Америка или Западна Европа. Днес се вземат сапунки от Турция и Индия, плюс предавания от рода на Бързи-Смели-Сръчни, които младите изобщо не са и чували.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени