Родителите издържали Боби Турбото! Големият победител в „Маскираният певец“ бил в огромна дупка

974
07 Декември 2020, 15:45


„Никога не се отказвайте! Упорството се възнаграждава!“ Това заяви големият победител в „Маскираният певец“ Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото.

 

Бившият тв водещ не крие, че се е намирал в огромна дупка, от която не виждал изход. Той бил пред фалит и никъде не го искали на работа заради образа му на Боби Турбото в „Сблъсък“ на Иван и Андрей.

 

„Не ме взимаха насериозно“, споделя Боби. Така той затъва в много борчове и финансовото му състояние е толкова тежко, че се налагало родителите му да го издържат.

 

„Исках да ги заведа на почивка, да ремонтирам жилището, да започна свой филмов проект, а нямах възможност. Те ми даваха пари“, връща лентата назад Турбото и е щастлив, че днес тези дни са в миналото, пише „България Днес“.

 

„Много съм благодарен на директора Калин Сърменов, затова че ме взе на работа в Сатиричния театър и повярва в мен“, разкрива актьорът. Не пропуска да благодари и на Маги Халваджиян за поканата в „Маскираният певец“. Именно образът му на Баба Яга спечели първото място на големия финал.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hoi
преди месец
-6
Да обобщя, няма пари, никой не го иска за актьор никъде, но въпреки това, не се хваща на "нормална" работа. Това са 95%-та от "актьорите" и "артистите" у нас - сбирщина "семкари", без никакви умения, които вият, че са гладни, но продължават да са посредствени в това което правят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени