Рут Колева избяга короната в Мексико и цъфна на протести в Ню Йорк

https://hotarena.net/laifstail/rut-koleva-izbiaga-koronata-v-meksiko-i-cafna-na-protesti-v-niu-iork HotArena.net
Рут Колева избяга короната в Мексико и цъфна на протести в Ню Йорк

Рут Колева избяга от изолацията заради коронавируса в Мексико, в която попадна съвсем неочаквано в началото на карантината през март, и прекара в страната цели три месеца. В сряда Рут е успял да излети за Ню Йорк, който в последните години е нейното постоянно местожителство.

Още с пристигането си в мегаполиса певицата се оказа в сърцето на протестите срещу расизма и полицейското насилие. Те бяха провокирани, след като ченге притисна с крак в продължение на осем минути и удуши криминалния тип от афроамерикански произход Джон Флойд в Минеаполис. Ден след пристигането си в Ню Йорк Рут се включва в многохилядния митинг в сърцето на Манхатън, показа тя в свое видео в социалната мрежа. Рут обяснява, че докато звучи националният химн на САЩ, множеството коленичи пред библиотеката на Ню Йорк. \"Знанието е сила\", скандират те.

\"Това е много впечатляваща  картина, защото тези хора тук знаят какво искат да постигнат и как да го направят\", отбелязва Рут. Тя коментира, че сега шествието е мирно и много добре организирано.

\"Протестът ще продължи и през следващите дни. Надявам се да е мирен, както и днес. 90% от хората с маски, за да се пазят от вируса. Дано следващите дни няма бум на заразени заради събирането на хиляди хора на едно място. Пандемията още не е свършила и трябва да сме внимателни\",  отбелязва Колева, цитирана от „България Днес”.

10 Коментара

gabi

преди 3 години

знаели какво искат и как да го постигнат. С мързел и грабежи няма да се получат нещата. Аз пък съм на мнение, че белите имат по голямо значение от черните, защото са по образовани, по трудолюбиви и не са с диваческия манталитет на маймуна.

Коментирай

......па

преди 3 години

тутуРУТка Колева изобщо не ни интересува.Да си стои у САЩ.

Коментирай

Не на расизма

преди 3 години

Ти си едно отвратително същество изпълнено с расизъм и омраза. Никой не е по-добър от никой заради цвета на кожата. Ти самата едва ли си много образована, щом си позволяваш такива безмислени твърдения. Расист не е титла, оято се носи с гордост.

Коментирай

Анонимен

преди 3 години

С какво се препитава тази особа?

Коментирай

До “Не на расизма”

преди 3 години

Отвратително същество си ти, ненормалнице! Маймуните живеят в Африка, там трябва да пребивават и подобните на тях! Имаш ли идея как се държат чернилките с белите хора или си блееш колкото да не заспиш? Тези неандерталци се мислят за повече от нас и едва ли не вярват, че сме длъжни да им правим евала! Да, ама не! Всеки има право на мнение, а колкото до твоето - наври си го там, където слънце не огрява!

Коментирай

До расистката

преди 3 години

Проста и зла - най-лошата комбинация. За черните отвътре като теб за съжаление няма хапче, собствената ти отрова ще те задуши. Вместо да дрънкаш глупости прочети малко история и научи повече за опресията на която са били и продължават да бъдат черните хора по света. Ако има 1% човещина в теб, ще разбереш, но се съмнявам. Обиждаш хората като ги сравнчваш с маймуни, а ти самата си с мозък на едноклетъчно и ярък пример, че не бива да си част от съвременното общество.

Коментирай

hoi

преди 3 години

Темерут пак си е мислила за черните "патици", но ако тя бе на мястото на оная бременната, която е била заплашвана от тоя с пистолет, щеше ли да се разхожда с плакатчета?

Коментирай

До малоумницата, защитаваща маймуни

преди 3 години

Ей, мишке, я се скрий в миризливата дупка от която си изпълзяла и недей да се показваш повече никога. Не знаех, че правото да изказваш мнение те прави зъл и прост. Единствената куха и злобна женица тук си ти - жалка и неспособна да различава черното от бяло. Така както обиват цветнокожи, така убиват и бели. Репресия е имало както към едните, така и към другите. Разликата е, че за белите никога никой не говори и не прави протести. Винаги ще защитавам бялата раса, независимо дали на разни прости патки им харесва или не!

Коментирай

До малоумницата, защитаваща маймуни

преди 3 години

*убиват

Коментирай

До расистката

преди 3 години

Bye Racist, remember one word KARMA.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.