Рут Колева се подмлади на 31 години, коригира носа и брадичката си

29 Август 2021, 12:12


Рут Колева, която тъкмо прехвърли 30-те си години на 18 април, се реши на подмладяваща процедура. Това стана ясно от публикации в социалната мрежа от д-р Денкова, която е сред известните специалисти в тази област у нас. Певицата искала да заличи следите от умора, както и да провери възможностите за неоперативна корекция на носа и двойната брадичка.

На фона на масовите ринопластики в последно време сред родните звезди, вероятно мнозина ще се изненадат, но ефект при Рут действително има, вижда се от снимките преди и след процедурата. А тя е холистичен метод за работа с най-високият клас хиалуронови филъри, клинично изпитани и официално регистрирани в Европа със сертификат за качество, състав и концентрация, обяснява се в сайта на д-р Денкова. Цената на процедурата варира в зависимост дали става въпрос за частични бюти корекции, които са по-евтини, но все пак влияние оказват конкретната област и необходимото количество продукт. Цената за холистично моделиране на цялото лице е 3500 лв.

„Д-р Денкова ми беше препоръчана от хора, на които имам доверие, и в момента, в който отидох в нейния кабинет, се влюбих в екипа и в хората, които работят в нейната клиника”, обяснява Рут Колева във видео във фейсбук страницата на д-р Денкова. Певицата споделя, че потърсила вариант за неопративна разкрасителна процедура, тъй като с времето многото пътувания, недоспиване и нередовно хранене, които съпътствали професията й, започнали да й се отразяват. „Забелязах, след като навърших 30, че този начин на живот има своите ефекти върху мен и върху моя външен вид”, поясни Рут.

Д-р Денкова пък допълва: „В огледалото беше започнала да вижда леко отпускане на овала на лицето, следи от умора, загуба на свежест. Искаше да предприеме първи стъпки в грижата за лицето си, а също и да провери възможностите за неоперативна корекция на носа и двойната брадичка”. Тя обяснява, че методологията, по която работи, а също и всеки лекар в клиниката й, „разглежда лицето като едно цяло и е базирана на холистичния подход в естетичната грижа”. Въпросната процедура, която Рут си направила, винаги започва с годишен скинчек и създаване на програма за превенция и грижа. Заедно с тях се предприемат неинвазивни интервенции - в избрани строго определени анатомични точки се инжектира комбинация филъри. Рут признава, че се притеснявала от процедурата, но не толкова за желания резултат, колкото дали ще боли. Всъщност нямало почти никаква болка. „И едно от най-хубавите неща беше, когато видях в момента на инжектиране разликата при корекция на носа. Това за мен беше наистина „Уау”, споделя Рут радостта си и изтъква, че много жени дават хиляди левове и минават през много тежки операции за коригиране на нос, когато има буквално трисекундна инжекция, която може да направи чудеса.

Резултатът е забележим веднага след процедурата и още по-впечатляващ две седмици по-късно, става ясно от снимките, които предизвикаха вълна от коментари. Ефектът трае година и два-три месеца. Рут поиска потвърждение дали и след това пак ще е по-хубава. Да, зарадва я д-р Денкова.  Певицата изтъкна за финал, че се чувства като „една по-добра версия на себе си”. Не драстично променена. „Но имам малко повече самочувствие, по-усмихната съм, по-ведра съм и това смятам, че си личи и на моето лице”, споделя Рут, писа Уикенд.

 

 

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени